×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 589

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ηττήθηκαν στην Πάτρα, αλλά η Κ12 πήρε την πρόκριση

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ηττήθηκαν στην Πάτρα, αλλά η Κ12 πήρε την πρόκριση
από
στις 05/03/2020

Την ήττα γνώρισαν χθες στην Πάτρα οι μικτές Μεσσηνίας Κ12 και Κ14 από τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Αχαΐας στα ματς της 7ης αγωνιστικής, τελευταίας της α’ φάσης των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Η Κ12 έχασε 2-0, αλλά πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση, μιας και έμεινε στη 2η θέση, πίσω από την Αχαΐα, αφού την ίδια ώρα στον Πύργο, η 3η της βαθμολογίας Αιτωλοακαρνανία έχασε με 2-1 από την Ηλεία. Στη Μεσσηνιακή ομάδα έφτανε και η ισοπαλία για να προκριθεί ακόμη και αν κέρδιζε η Αιτωλοακαρνανία.
Η Κ14 γνώρισε την ήττα με 4-0 και έμεινε έξω από τη συνέχεια του πρωταθλήματος, μιας και διατηρούσε κάποιες ελπίδες από συνδυασμούς αποτελεσμάτων και ένα από αυτά θα ήταν αν κέρδισε την Αχαΐα.
Την αποστολή των μεσσηνιακών ομάδων στην Πάτρα και στο “Α. Κάνιστρας”συνόδευσαν οι αντιπρόεδροι της ΕΠΣΜ Αγγελος Γεωργιόπουλος και Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ενώ το παρών στο γήπεδο της ΕΠΣ Αχαΐας “Α. Κάνιστρας” έδωσε και ο παλαίμαχος Καλαματιανός ποδοσφαιριστής και νυν σκάουτερ του Ολυμπιακού Βασίλης Γεωργόπουλος.

Τα παιχνίδια

Κ12 ΑΧΑΪΑ – ΜΕΣΣΗΝΙΑ 2-0

Με γκολ που σημείωσε στο τελευταία λεπτά των δύο ημιχρόνων, η μικτή Αχαΐας κέρδισε με 2-0 και πέρασε ως πρώτη από τον 6ο όμιλο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Στο 7’ συρτό σουτ του Γεωργιτσόπουλου απέκρουσε σωτήρια ο Π. Βαρελάς. Στο 11’ από σέντρα του Περ. Μωραγιάννη, ο Καλογερόπουλος δεν μπόρεσε αρχικά να βρει την μπάλα με τακουνάκι και στη συνέχεια ο Παπαδόπουλος με διαγώνιο σουτ την έστειλε στο κάθετο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Περ. Μωραγιάννης με διαγώνιο σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 18’ από κόρνερ του Περ. Μωραγιάννη, ο Σπ. Βαρελάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 29’ ο Ασπρούλιας έκανε τη σέντρα και ο Γεωργιτσόπουλος που κινήθηκε στο β’ δοκάρι με δυνατή κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Στο 42’ από μπαλιά του Γκολφίνου, ο Ασπρούλιας έκανε το διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει σωτήρια με το χέρι σε κόρνερ ο Π. Βαρελάς. Στο 55’ διαγώνιο σουτ του Καραβασίλη, η μπάλα βρήκε στον Σεντεμέντε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στη δεξιά γωνία του Παν. Μωραγιάννη και έγινε έτσι το 2-0.
Το ματς διαιτήτευσε ο Μπεκιάρης με βοηθούς τον Σανό και τη Σαχίνη από την ΕΠΣ Κορινθίας.
ΑΧΑΪΑ: Κουρτάκης (58’ Κώτσης), Τσεκούρας, Δαραμούσκας (56’ Σ. Σταματάκης), Χαβάνης, Γκολφίνος, Παρασκευόπουλος (53’ Βλαστός), Κίκηνας (58’ Παπαγεωργίου) Ασπρούλιας (53’ Καραβασίλης), Γεωργιτσόπουλος (56’ Χ. Σταματάκης),
ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Π. Βαρελάς (48’ λ.τρ. Π. Μωραγιάννης), Σέφα (48’ Π. Σταυρόπουλος), Σεντεμέντες, Κουκουβίνος (58’ Μαρκόπουλος), Παπαδόπουλος (31’ Σταυρόπουλος), Σταθόπουλος Σπ. Βαρελάς (58’ Ιωαννίδης), Περ. Μωραγιάννης, Καλογερόπουλος (31’ Βαχλιώτης)

Κ 14 ΑΧΑΪΑ – MΕΣΣΗΝΙΑ 4-0

Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Κ14 της Μεσσηνίας με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 4-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν σχετικά εύκολα στην επικράτηση, βάζοντας τις βάσεις για την άνετη επικράτηση από το πρώτο ημίχρονο, όπου και προηγήθηκαν με 3-0. Αν δεν ήταν και ο τερματοφύλακας Καπράλος, η ομάδα της Αχαΐας θα μπορούσε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ.
Στο 2’ από σέντρα του Γασπαρινάτου ο Παναγιωτακόπουλος έκανε το σουτ για να αποκρούσει ο Καπράλος. Στο 9’ ο Καπράλος απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Γασπαρινάτου, στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον παίκτη της Αχαΐας, ο οποίος ξανά με διαγώνιο σουτ προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο τερματοφύλακας της Μεσσηνίας απέκρουσε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Τσεκούρας και ο Παναγιωτακόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 12’ σέντρα του Κλεφτόγιαννη, ο Χριστόπουλος με συρτό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ από το κάθετο δοκάρι. Ενα λεπτό μετά ο Γασπαρινάτος με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής άνοιξε το σκορ. Στο 17’ το σουτ του Παναγιωτακόπουλου κόντραρε στον Καραχούντρη και κατέληξε κόρνερ. Στο 25’ ο Παναγιωτακόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας σε μπροστινή μπαλιά μπήκε περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει ο Καπράλος, η μπάλα πήρε ύψος και έφτασε στον Τσεκούρα, ο οποίος με σουτ από το ημικύκλιο σχεδόν της περιοχής σούταρε και παρά την προσπάθεια τριών αμυντικών η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και έτσι έγινε το 2-0. Στο 34’ ο Καπράλος απέκρουσε το σουτ του Παναγιωτακόπολου. Στο επόμενο λεπτό από σουτ του Γερόπουλου η μπάλα κτύπησε στο κεφάλι του Καραχούντρη πήρε ύψος και έφυγε κόρνερ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Γασπαρινάτος και ο Σταθόπουλος με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 3-0. Στο 60’ ο Παναγιωτόπουλος εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα στο ανθρώπινο τείχος, στη συνέχεια η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή και κατέληξε στον Παναγιωτόπουλο που είχε προωθηθεί και αυτό με συρτό σουτ στην κίνηση προσπάθησε να σκοράρει, όμως είχε προλάβει αμυντικός και ο Καπράλος έπεσαν στα πόδια του και έδιωξαν την μπάλα κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Τσεκούρας στέλνοντας την μπάλα στο πίσω δοκάρι εκεί που κινήθηκε ο Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος με διαγώνιο σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία και “έγραψε” το τελικό 4-0. Στο 67’ σε μπροστινή μπαλιά ο Κύρκο πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Λιακόπουλος.
Το ματς διαιτήτευσε ο Μπεκιάρης με βοηθούς τον Σανό και τη Σαχίνη.
ΑΧΑΪΑ: Τσιρίνης (63’ Λιακόπουλος), Δ. Παναγιωτόπουλος (63’ Γουλιάμης), Μαρκόπουλος, Σταθόπουλος, Τζώρτζης, Γερόπουλος (62’ Παράπονος), Δήμας (44’ Τσερικλός), Γ. Σταυρόπουλος (63’ Ρέκκας), Παναγιωτακόπουλος, Γασπαρινάτος (62’ Λυκούδης), Τσεκούρας (63’ Αναγνωστόπουλος).
ΜΕΣΣΗΝΙΑ; Καπράλος, Ελισαίου (36’ Γιακουμής), Β. Μπούνας (36’ Δρούγας), Μπούρας (54’ Περαματζής), Καραχούντρης, Τσάνε, Χόχολης (36’ Σαούτης), Φλαριώτης, Κύρκο, Χριστόπουλος (46’ Αβντίου), Κλεφτόγιαννης (46’ Π. Μπούνας).