×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Μοιρασιά στην Κατερίνη...

Μοιρασιά στην Κατερίνη...

Δεν ανέδειξε νικητή το πιερικό ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον Πιερικό και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας να παίρνουν από ένα βαθμό, μένοντας στο 0-0, μπροστά σε περίπου 300 θεατές.

από
στις 11/12/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και οι αξιόλογες στιγμές μπροστά στις δυο εστίες ήταν λιγοστές με αποτέλεσμα η «λευκή» ισοπαλία να προκύψει φυσιολογικά. Τις πιο σημαντικές φάσεις του αγώνα είχε ο Αχιλλέας, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μανίκα στο 38′, όμως οι φιλοξενούμενοι έπεσαν πάνω στο εκπληκτικό Σοϊλεμέζογλου που όποτε χρειάστηκε ήταν παρών και συνέβαλε τα μέγιστα στη διατήρηση του μηδέν.

Σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής, ο Πιερικός διατήρησε τη διαφορά του από τη ζώνη του υποβιβασμού στο +5 ενώ ο Αχιλλέας την είδε να μειώνεται στο +2.

***Τον αγώνα διηύθυνε ο Τσέτσιλας με βοηθούς τους Στεφούλη και Φαλτάκα (Γρεβενών).

***Κίτρινες κάρτες είδαν οι Γελαδάρης και Αγησιλάου του Πιερικού και οι Δημηνάς και Σκέντος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Κραγιόπουλος, Τριανταφυλλίδης (71′ Τριανταφυλλίδης), Συμεωνίδης (68′ Κοκονόζι), Λούγκος, Παρδάλης, Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ανθούλα Σαββίδου): Σαρρής, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Ηλιάδης, Σκέντος (88′ Βούλγαρης), Πετρουζέλλης, Καμπερίδης, Δημηνάς, Καραμανώλας (60′ Ζώβληκας), Μανίκας, Βαταμίδης (79′ Σιδηρόπουλος).

Πηγή: katerinisport