×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Βάλτωσε στο Ελευθεροχώρι η Νίκη Βόλου

Βάλτωσε στο Ελευθεροχώρι η Νίκη Βόλου

Πικρή ήττα που την αφήνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος γνώρισε η Νίκη στο Ελευθεροχώρι από τους Μαύρους Αετούς με σκορ 1-0.

από
στις 11/12/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οι «Βολιώτες» παρουσιάστηκαν αγνώριστοι σε σχέση με το πρόσωπο που εμφάνισαν κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και χάνοντας κατά κράτος τις προσωπικές μονομαχίες από τους ψυχωμένους παίκτες του Νίκου Μανούρα, ηττήθηκαν σ’ ένα ματς που αποτέλεσε δυσφήμιση του ποδοσφαίρου.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ρόμπας στο 89’ σε μία φάση που η άμυνα της Νίκης πιάστηκε κοιμώμενη. Βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα οι γηπεδούχοι άξιζαν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς καθώς η βολιώτικη ομάδα θύμισε Νίκη σε μικρά χρονικά διαστήματα της αναμέτρησης.

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (Ν. Μανούρας): Θεολόγης, Νάκου, Τσιγάρας, Ρόμπας, Καραστέργιος, Σκόνδρας, Κεχαγιάς (46’ Αετόπουλος), Ψύρρας (70’ Φλιούκας), Γιαννούλας (58’ Βερβέρας), Ιωάννου, Γόρδιος

Νίκη Βόλου (Στ. Ξηροφώτος): Τζήμας, Παπαδήμας, Δημολιός, Παρασκευαΐδης, Ναουμίδης, Βέργος, Πετράκος (85’ Μαλακασιώτης), Παπαγεωργίου (73’ Κόλα), Νικλητσιώτης, Μέτσε (67’ Ζενούνης), Κορέτα

Πηγή: goalpost