×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Έμειναν «άσφαιροι» Μακεδονικός και Νέστος

Έμειναν «άσφαιροι» Μακεδονικός και Νέστος

Ισόπαλο αναδείχτηκε το παιχνίδι στην Πτολεμαΐδα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

από
στις 19/12/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Μακεδονικός, ο οποίος αγωνίστηκε με τέσσερις σημαντικές απουσίες (Τοπάλη, Κοπατσάρη, Κεσκλίδη, Τσικόπουλο), βρίσκεται στην άκρως τιμητική 7η θέση ενώ ο Νέστος παρέμεινε σταθερά στην 4η.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 13ο σουτ του Αποστόλου απέκρουσε δύσκολα ο Παπαδόπουλος και στο 26ο σέντρα του Τακίδη η μπάλα φαίνεται να χτυπάει στο χέρι του Μαρκάκη αλλά ο διαιτητής κοντά στη φάση έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 49ο πολύ δυνατό σουτ του Σιδηρόπουλου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 77ο ο Χάιτας βρέθηκε μέσα στη περιοχή αλλά καθυστέρησε και χάθηκε η ευκαιρία.
Στο 83 ο Μιχαλάκης σούταρε ο Παπαδόπουλος που φάνηκε να ελέγχει τη πορεία της μπάλας δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, ήρθε ο Φαμπλιόλ σούταρε από κοντά αλλά ο Παπαδόπουλος είπε όχι και κράτησε ο 0.
Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Τακίδης, Τσακαλίδης (75ο Γκόλης), Τζουβάρας, Πιρίτζαους, Σιδηρόπουλος, Χατζηρούμπης, Τσόμπο, Φωτιάδης, Παπουτσίδης (90ο Πολυχρονιδης), Χάιτας.

Νέστος Χρυσούπολης: Σουμουλίδης, Καζαντζίδης, Μαρκάκης, Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Ντερντιλής, Λάσπατζης (75ο Παναγιωτόπουλος), Κοντογιάννης, Μιχαλάκης (90ο Βακιρτζής), Αποστολίδης, Βαλαβανόπουλος (80ο Φαμπιόλ).

 
Πηγή: sportsup