Σέμος: Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε!

Σέμος: Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε!

Ο 40χρονος τεχνικός δίνει το στίγμα για την επάνοδο του Αστέρα Αμαλιάδας στις υποχρεώσεις.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/12/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σχεδόν ιδανικό χαρακτηρίζεται το ξεκίνημα του Λάζαρου Σέμου στον πάγκο του Αστέρα Αμαλιάδας. Τα αποτελέσματα στις τρεις αναμετρήσεις, στις οποίες έχει δώσει οδηγίες ο 40χρονος προπονητής, αγγίζουν το... ταβάνι των προσδοκιών που είχαν πριν από αυτές οι ιθύνοντες του συλλόγου, αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για τη νίκη επί του ΑΟ Λουτράκι (2-1) και τις εκτός έδρας ισοπαλίες με Παναρκαδικό (1-1) και Τσικλητήρα Πύλου (0-0).

Ωστόσο, ο νεοπροσληφθείς τεχνικός έσπευσε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στις τάξεις των βυσσινί, ενόψει της επανόδου στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών με την έλευση του 2017.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο με την απόδοση των παιδιών, όσο και με τα αποτελέσματα. Βλέπω ότι, αν και υπήρχε υψηλός δείκτης δυσκολίας, πρώτα απ' όλα με τον ΑΟΛ σε ένα κομβικό ματς αλλά και στη συνέχεια με τους εκτός έδρας αγώνες μας με Παναρκαδικό και Τσικλητήρα, παιχνίδι με παιχνίδι γινόμασταν ολοένα και καλύτεροι. Αποκορύφωμα ήταν το τελευταίο ματς στην Πύλο, όπου είχαμε τέτοια απόδοση που θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει ακόμα και τη νίκη» σημείωσε αρχικά ο Λάζαρος Σέμος και συμπλήρωσε: «Αν ηρεμήσουμε και δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά, μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα, αρκεί βέβαια να κρατάμε τα κίνητρά μας σε υψηλά στάνταρ. Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε στα μέχρι τώρα καλά αποτελέσματα».

Όσο για την απόδοση που έχουν πιάσει τις τελευταίες αγωνιστικές οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα και σε σχέση με την προσεχή μεταγραφική περίοδο, ο νεαρός προπονητής τόνισε με νόημα: «Θα είναι άδικο για τα παιδιά να μην πάρουν τις ευκαιρίες τους».