×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Στη λίστα του Ολυμπιακού Βόλου ο Σουάνης

Στη λίστα του Ολυμπιακού Βόλου ο Σουάνης

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, ο Δημήτρης Σουάνης

από
στις 05/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πρόκειται για έμπειρο πλάγιο επιθετικό, με μεγάλη θητεία στα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ και της Β’ Εθνικής.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει 93 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και 10 γκολ, 139 στη Β’ Εθνική και 26 τέρματα, ενώ έχει παίξει και σε 37 ματς στην Γ’ Εθνική, σημειώνοντας δύο γκολ. Επίσης, έχει αγωνιστεί και στο κυπριακό πρωτάθλημα (27 συμμετοχές-δύο τέρματα).

Ο Σουάνης στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα αρκετών ομάδων και συγκεκριμένα των Πανιωνίου, Κασσάνδρα, Κεφαλληνία Ιθάκης, Πανθρακικού (στέφθηκε πρωταθλητής στην Γ’ Εθνική και έπαιξε στη συνέχεια δύο χρόνια στην Β’ Εθνική), Ξάνθη (αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στη Σούπερ Λιγκ, Απόλλωνα Λεμεσού, Κέρκυρα, με την οποία την περίοδο 2013-14 πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Την επόμενη χρονιά έπαιξε έξι μήνες στην ΑΕΛ και έξι μήνες στον Απόλλωνα Σμύρνης. Την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε με την Κέρκυρα στη Σούπερ Λιγκ, παίζοντας σε 26 παιχνίδια, σημειώνοντας τρία τέρματα.

Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στη Δόξα Δράμας, με την οποία έπαιξε σε 11 πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας και ένα γκολ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συζητήσεις του Ολυμπιακού Βόλου με τον Σουάνη βρίσκονται σε καλό δρόμο και άμεσα θα ξεκαθαρίσει, αν ο έμπειρος επιθετικός θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Πηγή: goalpost