×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Δουβίκας και νέα διοίκηση υπό τον Κιμουλιάτη, στο Άργος!

Δουβίκας και νέα διοίκηση υπό τον Κιμουλιάτη, στο Άργος!

Ο Γιάννης Δουβίκας είναι πλέον από χθες ο νέος προπονητής του Παναργειακού, ενώ, μετά την ΓΣ της Τετάρτης, οι Λύκοι έχουν και καινούρια πλέον διοίκηση, με τους "παλιούς" να επιστρέφουν και τον Μπέλο να παραμένει απλά στο ΔΣ.

από
στις 19/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νέα διοίκηση λοιπόν στο Άργος, νέο προπονητικό τιμ και τώρα οι Λύκοι ετοιμάζονται  για τον αγώνα της Κυριακής στο ΔΑΚ Αργους με αντίπαλο την Δόξα Μεγαλόπολης.

Στη γενική συνέλευση ο  πρόεδρος Γιώργος Μπέλλος είπε πως για οικονομικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει και πως αφήνει την ομάδα σε καλά παιδιά που αγαπούν τον Παναργειακό.

Η κατάληξη της γ.σ. είναι να οριστεί η νεα εννεαμελής διοίκηση, η οποία θα στηρίζεται οικονομικά και από τους Πιλικίγκο, Σκούρα (ως εξωδιοικητικοί, όπως και ο μεγάλος Ιωσήφ Μερτύρης γυσικά), ενώ θα συμβάλει και ο Δήμος Αργους-Μυκηνών προσφέροντας τροφή και στέγη στους ποδοσφαιριστές εκτος Αργολίδας. 

Τα μέλη της διοίκησης είναι: Κ. Κιμουλιάτης, Βας. Μητσάκος, Κ. Βαρελάς, Γ. Καλαλάς, Μπ. Μπακοπάνος, Στ. Κρεμαστιώτης, Ν. Βαρελάς, Γιαν .Κουτάλης και ο Γ. Μπέλλος, ππου προαναφέραμε.

 

Μάλιστα είπαν πως θα να επιστρέψουν αύριο στο Άργος οι Καλογέρης, Πούτση, μένει ο Σαχσανίδης  (θυμίζουμε πως σχεδόν τον είχε κλείσει η Πύλος) οι 12 που ήταν στην Βάρδα την Κυριακή, συν τον Σιάτρα (τιμωρημένος).

Υπάρχουν ήδη επαφές με ποδοσφαιριστές κι αναμένεται αύριο τουλάχιστον δυο και σταδιακά να συμπληρωθεί το ρόστερ, το συντομότερο δυνατόν.

Τέλοςμ οι "πράσινοι" της Αργολίδας πάντως προπονήθηκαν χθες υπό τις οδηγίες του Γιάννη Δουβίκα (ΦΩΤΟ)  και των συνεργατών του Ηλία Βουβούσα και Νίκο Σωτηρόπουλο, στο ΔΑΚ Άργους.

(πηγή: sportstonoto)