Πλησιάζει τον στόχο ο Ιάλυσος

Πλησιάζει τον στόχο ο Ιάλυσος

Η ομάδα της Ρόδου πήρε το τρίποντο απέναντι στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (2-1), κάνοντας το δικό της έργο ακόμη πιο δύσκολο.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 22/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ό,τι ακριβώς ήθελε, πήρε ο Ιάλυσος στη σημερινή (22/1) αναμέτρηση με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο τον στόχο της παραμονής. Σε ματς που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου, που κανονικά έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 25 Φεβρουαρίου (!), η ομάδα της Ρόδου επικράτησε με 2-1 του αντιπάλου της, ανεβαίνοντας στις μεσαίες θέσεις της κατάταξης. Από την άλλη, ακόμη πιο δύσκολο είναι το έργο της ομάδας των Χανίων, που παραμένει ουραγός, έχοντας πλέον και ένα ματς περισσότερο.

Πρωταγωνιστής για τους ερυθροκίτρινους ήταν ο Καρπαθάκης, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη. Μόλις στο 9' πλάσαρε εύστοχα μετά από προσπάθεια και ασίστ του Σταυλά για το 1-0, ενώ στο 63' διπλασίασε με κοντινό σουτ τα προσωπικά τέρματα, όπως κι εκείνα της ομάδας του, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά από σουτ του Σπάρταλη και κόντρες στα σώματα των αμυνομένων. Στο 87' ο Τσίτας απλώς μείωσε σε 2-1 μετά από την ασίστ του Βεστάκη, γκολ που δεν αρκούσε για να αλλάξει τη... μοίρα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο παιχνίδι.

Διαιτητής ήταν ο Μαλαμάς, με βοηθούς τους Γουρνιά και Τσαλίκογλου (Ανατολικής Αττικής).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Μάρκος Στεφανίδης): Παπαδόπουλος, Παφιάκης, Σταυλάς (69' Αχείμαστος), Αρχοντούλης, Αλιατίδης, Φυλακούρης, Καρπαθάκης, Σπάρταλης (83' Χατζηπέτρος), Ρεκλείτης, Δελαπόρτας (71' Κρεκούκιας), Χατζηφούντας

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Κομπογεννητάκης (50' Κουτσίδης), Δημήτρης, Καρβουνιάρης, Βουρβαχάκης, Ζντράβκοβιτς (77' Τσίτας), Τσικουδάκης (58' Κυτράκης), Ντεντάκης, Βεστάκης, Σουμπασάκης, Παληγεώργος.


(Πηγή: news12.gr)