«Όρθια» η Νίκη Βόλου στην Κατερίνη

«Όρθια» η Νίκη Βόλου στην Κατερίνη

Έπεσαν πάνω στον απροσπέλαστο Νίκο Τζήμα οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Σεβαστής (0-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 23/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σωρεία ευκαιριών, εκ των οποίων ορισμένες κλασικές, έχασαν οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Σεβαστής στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Ο Νίκος Τζήμας βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και έδωσε τη δυνατότητα στους κυανόλευκους να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής με τον βαθμό της ισοπαλίας στις... αποσκευές τους (0-0). Ο χαρισματικός γκολκίπερ σταμάτησε τις προσπάθειες του Μπενίσκου και του Δεμηρτζόγλου, ενώ λίγο πριν από το τέλος επιστρατεύθηκε και ο Παπαδήμας, για να αποσοβήσει πάνω στη γραμμή βέβαιο κίνδυνο σε πλασέ του πρώτου.

Διαιτητής ήταν ο Τσιμεντερίδης, με βοηθούς τους Τζιαμπάση και Τζιουβάρα (Κοζάνης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ (Κώστας Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Σκλιοπίδης, Σαμανίδης, Δημητρίου, Καλουσίδης, Καρατζάογλου, Δεμηρτζόγλου (78' Γεωργίου), Τσαγκαράκης (87' Τσαγκαράκης), Μπενίσκος, Μυλωνάς, Καράμπελας (60' Κατσιαμήτας)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέφανος Ξηροφώτος): Τζήμας, Παπαγεωργίου, Δημολιός, Παπαδήμας, Βέργος, Πετράκος, Μέτσε, Μαλακασιώτης (85' Αλεξανδρής), Νικλητσιώτης (77' Σκοπελίτης), Κόλα (92' Κόκκας), Κορέτα.

(Πηγή: pieriasport.gr, φωτο: Αναστασία Μαυροματίδου)