Πήρε το ντέρμπι η ΑΕ Καραϊσκάκης

Πήρε το ντέρμπι η ΑΕ Καραϊσκάκης

Η ομάδα της Άρτας επιβλήθηκε με 2-1 του Εθνικού Φιλιππιάδας στη μάχη της Ηπείρου.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 23/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την κυριαρχία του στην Ήπειρο πιστοποίησε η ΑΕ Καραϊσκάκης, πλησιάζοντας παράλληλα το γκρουπ των ομάδων που οδηγούν την κούρσα. Η ομάδα της Άρτας επιβλήθηκε με 2-1 του Εθνικού Φιλιππιάδας, σε ένα ντέρμπι όπου και τα τρία γκολ επιτεύχθηκαν από το πρώτο ημίχρονο. Μένει να φανεί, πλέον, αν η ΑΕ Καραϊσκάκης έχει τη διάθεση να μπει ξανά στο κόλπο της ανόδου, για την οποία ήδη ερίζουν αρκετοί αντίζηλοι. Μόλις στο 9' ο Γυφτοκώστας άνοιξε το σκορ με πλασέ, για να ισοφαρίσει στο 23' ο Μιχάλης με παρόμοιο τρόπο. Στο 42' ο Καραγιαννίδης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Αρτινούς (2-1), οι οποίοι είχαν και δοκάρι σε κεφαλιά του Ευαγγέλου στο 70'.

Διαιτητής ήταν ο Μπούμπας, με βοηθούς τους Γιώτη και Κόλλια (Ηπείρου).

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Βελέτης, Καραγιαννίδης, Καψάλης (59' Ευαγγέλου), Χαρτσιάς (85' Αβραμίδης), Ντατίδης, Γυφτοκώστας, Μαζιώτης (73' Ηλίας), Γούλας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Μανιώτης, Ντανάι, Αμμουλάς, Βραχνός, Λέντζος (84' Κορεσί), Παπακίτσος (71' Τσιφλίδης), Άτσκα, Κουμπής, Μπαλογιάννης, Μιχάλης.