Νίκη «ανάσα» ο Πιερικός

Νίκη «ανάσα» ο Πιερικός

Ήθελε όσο τίποτε το τρίποντο κόντρα στον Αστέρα Πετριτή και το πήρε η ομάδα της Κατερίνης (2-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 25/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ήταν 30 Οκτωβρίου (!) όταν έφευγε για τελευταία φορά νικητής από αγώνα πρωταθλήματος ο Πιερικός. Τότε, ξεπερνούσε το εμπόδιο των Μαύρων Αετών στο Ελευθεροχώρι με το «φτωχό», πλην πολύτιμο, 1-0. Ως εκ τούτου, η νίκη στο σημερινό (25/1) παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή είχε καταστεί επιτακτική ανάγκη για την ομάδα της Κατερινής, που τελικά κατάφερε να την πανηγυρίσει! Το νεανικό σύνολο του Μιχάλη Ζιώγα πήρε το... εξάποντο απέναντι στους Κερκυραίους και μαζί μία βαθιά «ανάσα» στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε με δύο γκολ που σημειώθηκαν από ένα σε κάθε ημίχρονο. Στο 6' ο Παπαδόπουλος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Τσιάβο, ενώ στο 70' ο Συμεωνίδης εκμεταλλεύθηκε τη σύγκρουση του Ριγανά με τον Πολύζο, για να γράψει το 2-0 με σουτ.

Διαιτητής ήταν ο Αγγελούλης, με βοηθούς τους Ακρίβο και Καραγιάννη (Λάρισας).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Νταντίνης, Κραγιόπουλος, Τσιώμης (89' Κολομπάκης), Συμεωνίδης, Λούγκος, Καρτσαμπάς, Παπαδόπουλος (90' Κοκονόζι) Λαζόπουλος (85' Τριανταφυλλίδης)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Γιάννης Χονδρογιάννης): Ριγανάς, Τόμπρος, Γράντος (80' Βλαχόπουλος), Πολύζος, Πάγκαλης, Στούπας Σ., Γεωργοπάλης, Τσιάβος, Στούπας Δ. (80' Γούναρης), Μάμαλος, Ρούμπος (65' Καλούδης).


(Ανταπόκριση: Μπάμπης Πεΐδης, «pieriasport.blogspot.gr»)