×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Καρέ για Καβάλα!

Καρέ για Καβάλα!

Νίκη ηρεμίας για τον ΑΟΚ που σαφώς ικανοποίησε με την εμφάνιση του, 4-0 τον Καμπανιακό

από
στις 25/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πέτυχε δυο γρήγορα γκολ, έδιωξε το άγχος και είχε πολλές τελικές προσπάθειες. Ο Καμπανιακός βοήθησε στο να γίνει ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες αφού δεν κλείστηκε στην άμυνα του. Είναι η πρώτη νίκη του ΑΟΚ για το 2017. Χειροκρότημα στο τέλος μετά από πολύ καιρό, από τους λίγους φιλάθλους.

Ο Κυζιρίδης έκανε ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα σε ρόλο πλάγιου μεσοεπιθετικού στην αριστερή πτέρυγα που έκλεινε και στον κάθετο άξονα και σίγουρα με το καλημέρα έδειξε ότι είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Ο Διγκόζης χρησιμοποίησε ακόμη τερματοφύλακα το Συριτούδη με πλάγιους στην άμυνα δεξιά τον Ζυγκερίδη και αριστερά τον Κυριακίδη.

Δυο στόπερ, Τουμανίδη και Τέλλο. Αμυντικούς μέσους, Σταματόπουλο και Κεφαλά . Σέντερ φορ το Λίτσκα και πλάγιο δεξιά στη μεσαία γραμμή το Μπλιό. Ο Παναγιωτόπουλος είχε ελεύθερο ρόλο δίπλα στο Λίτσκα αλλά και λίγο πιο πίσω, σ` ένα 4-4-2 περισσότερο. Λίτσκας και Παναγιωτόπουλος περνάνε στους διακριθέντες.

Ντεμπούτο έκαναν στον ΑΟΚ, ο Καλλιβωκάς σε ρόλο στόπερ και ο Ζαρωτιάδης δεξιά στη μεσαία γραμμή.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 3` ωραία κάθετη πάσα του Κυζιρίδη, ο Λίτσκας έφυγε μόνος του και με πλασέ το 1-0.
Στο 11` πρώτο σουτ του Υψηλού σωτήρια ο Σταματόπουλος πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, δεύτερο σουτ του Παπαζή, πάλι ο Σταματόπουλος στέκεται εμπόδιο.
13` Αστοχεί με σουτ από καλή θέση ο Λίτσκας.
17` Κόρνερ του Κυριακίδη, με κεφαλιά ο Παναγιωτόπουλος το 2-0.
Στο 20 ` σουτ του Κυζιρίδη, ελάχιστα άουτ. Στο 50` ωραία ατομική προσπάθεια με Λίτσκα και πλασέ για να σώσει ο Μποϊκος ενώ στη συνέχεια νέο πλασέ του Λίτσκα, απομακρύνει ο Παπαζής.
Στο 60`φάση διαρκείας με διαδοχικά σουτ του Λίτσκα που απομακρύνουν ο Ασλαπάνογλου και ο τερματοφύλακας σωτήρια. Στο 65` από φάουλ του Κυριακίδη και κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου, το 3-0. Στο 80` σουτ ο Υψηλός λίγο άουτ. Στο 85` σουτ του Υψηλού ωραία απόκρουση του Συριτούδη σε κόρνερ. Το κερασάκι στην τούρτα με ωραίο σουτ για το 4-0 ο Κυριακίδης στο 90`.

ΑΟΚ: Συριτούδης, Τέλλος, Τουμανίδης, Σταματόπουλος, Παναγιωτόπουλος 83` Τζιτζιφάκος , Μπλιός 71` Ζαρωτιάδης , Λίτσκας, Κεφαλάς, Κυριακίδης, Ζυγκερίδης, Κυζιρίδης 67` Καλλιβωκάς .

Καμπανιακός: Μποϊκος, Παπαζής, Αλμπάνης 46` Λεφίδης , Πανούσης, Ραγκαβίνας, Ασλαπάνογλου, Μπιτσικόπουλος, Στεφανίδης, Προβατίδης 75` Μπαρτζάλης , Υψηλός, Μπάλιος.

Πηγή: proininews