×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ξεκαθαρίζει για τα εισιτήρια…

Ξεκαθαρίζει για τα εισιτήρια…

Καμιά οριστική απάντηση στη Δόξα Δράμας από την διοίκηση της ΑΠΕΛ που το κρατάει ανοιχτό...

από
στις 03/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αν και οι διαβουλεύσεις ανάμεσα σε ανθρώπους των δύο διοικήσεων είχαν μια συνεχόμενη ροή μέχρι τώρα, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια τελική κατάληξη στο θέμα των εισιτηρίων του κυριακάτικου ντέρμπι στο εθνικό στάδιο του Λαγκαδά. Από την πλευρά της Δόξας επαναδιατυπώθηκε το αίτημα για 500 έως 600 εισιτήρια. Βέβαια μετά την ανακοίνωση της ΑΠΕΛ τα πράγματα μαλάκωσαν αρκετά παρότι δεν δόθηκε ακόμη απάντηση στο αίτημα των δραμινών. Μέχρι αργά το απόγευμα της Πέμπτης όλα παρέμειναν ρευστά σε ότι έχει να κάνει με τις προθέσεις των ανθρώπων του Λαγκαδά.

Προκαλεί πάντως απορία το γεγονός ότι από την πλευρά της Δόξας προσφέρονται τα χρήματα για την προπληρωμή των εισιτηρίων και η διοίκηση της ΑΠΕΛ καθυστερεί να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της. Σε κάθε περίπτωση πάντως εισιτήρια του παιχνιδιού θα πρέπει να υπάρχουν στα δύο εκδοτήρια του γηπέδου. Ωστόσο το θέμα έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση, την υποδοχή και την φιλοξενία των δραμινών φιλάθλων που θα συρρεύσουν στο γήπεδο του Λαγκαδά για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών της αγαπημένης ομάδας τους.

Σίγουρα το γήπεδο θα έχει σημαντική έως ολική πληρότητα στην κερκίδα. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος που θα προσέλθει πρέπει να εξυπηρετηθεί άμεσα ώστε να αποφευχθούν τυχόν εκνευρισμοί και οξύνσεις που δεν βοηθούν σε τίποτε. Η καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της είναι ο λόγος που η διοίκηση της Δόξας μπήκε στην διαδικασία να ζητήσει εισιτήρια και τα οποία θα τα προπλήρωνε. Πράγμα που σημαίνει «ξεκούραστα έσοδα» για τους γηπεδούχους.

Καθώς λοιπόν το θέμα έχει να κάνει από την μία πλευρά με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων της Δόξας και από την άλλη με μια καλή οικονομική ενίσχυση του ταμείου της ΑΠΕΛ, υπάρχει η αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά και το θέμα θα κλείσει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.
Το μεσημέρι τα μέτρα τάξης

Αργοπορημένος αρκετά και ο προγραμματισμός της σύσκεψης των μέτρων από την αστυνομία που τελικά θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής στις 2. Από την πλευρά της Δόξας θα παραστεί ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Γιάννης Γεροσωτήρης προκειμένου να παρακολουθήσει το πλάνο της αστυνομίας για την ομαλή ροή του παιχνιδιού.

Εντατική η προετοιμασία της ομάδας

Σε πολύ εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΠΕΛ. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα έχει στην διάθεση του και τον Παπαζούδη που επέστρεψε από την τιμωρία μιας αγωνιστικής για κάρτες.

 
Πηγή: sportdrama