Επέστρεψε στις νίκες η Προοδευτική

Επέστρεψε στις νίκες η Προοδευτική

Η ομάδα της Νίκαιας λύγισε τον Ερμή Ζωνιανών, που έχει παράπονα από τη διαιτησία (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 06/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αυτή τη φορά δεν άφησε το πλεονέκτημα της έδρας να περάσει ανεκμετάλλευτο η Προοδευτική! Μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας, η ομάδα της Νίκαιας λύγισε τον Ερμή Ζωνιανών και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-0. Παράλληλα, επέκτεινε το αήττητο σερί της στους έντεκα αγώνες, μειώνοντας την απόστασή της από την κορυφή και τον Ιωνικό στους δέκα βαθμούς. Το γκολ που καθόρισε την έκβαση της αναμέτρησης σημείωσε στο 58' ο Μπελέρης με κεφαλιά. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι, που εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία του Κουκουλά (Λέσβου), είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 40', όταν ο Ρόβας απέτυχε δύο φορές στην ίδια φάση να σκοράρει. Κατά τα άλλα, το σύνολο του Πάρη Ανδράλα ήταν ανώτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, μετουσιώνοντας την υπεροχή του σε τρίποντο. Βοηθοί του Κουκουλά ήταν οι Πρέντζας και Σαββόγλου (Δυτικής Αττικής).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Μπαντίκος, Ντάλλας, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Πατσατζόγλου, Παπανικόλας, Πέππας (60' Τσαραούσης), Μπελέρης, Κανελλόπουλος (70' Ζελέκου), Λέκκας, Ατματζίδης (90' Γκαϊδατζής)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Κοζυράκης (80' Δ. Πλουσής), Ταβλαδωράκης, Ανυφαντάκης, Χατζηβασίλης (65' Καραγκιόζι), Ραπτάκης, Γιακουμάκης, Φαμπίνιο (70' Πουλάκης), Πασιαλής, Τοπούζης, Ρόβας.