Αυλωνίτης: Δεν το βλέπουμε σαν ντέρμπι

Αυλωνίτης: Δεν το βλέπουμε σαν ντέρμπι

Ο τεχνικός του ΑΟ Χαλκίδας μίλησε στο pamebala.gr για το ματς της Κυριακής (15:00) με τη Θήβα.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 10/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μέσα στο 2017 μετρά δύο νίκες στην έδρα του (1-0 τον ΑΟΛ, 2-0 τον Αστέρα Αμαλιάδας), μία ισοπαλία στην Πάτρα με την Παναχαϊκή (3-3), ενώ έχει εκτίσει και το ρεπό του από την περασμένη Κυριακή, εξακολουθώντας να βρίσκεται σε επαφή με την πρώτη τετράδα στην κατάταξη του 3ου ομίλου. Θα «φλέρταρε», μάλιστα, με την πρώτη τριάδα, αν δεν είχε χάσει έξι βαθμούς στις καθυστερήσεις αγώνων του το τελευταίο διάστημα.

Συνέχεια σε αυτή την ανοδική πορεία θα επιχειρήσει να δώσει ο ΑΟ Χαλκίδας το απόγευμα της Κυριακής (15:00), υποδεχόμενος τη Θήβα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Πρόκειται για παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα γειτονικού ντέρμπι, αν και απέφυγε να υιοθετήσει τον παραπάνω χαρακτηρισμό ο Αντώνης Αυλωνίτης, όταν ρωτήθηκε σχετικά στην επικοινωνία που είχε το pamebala.gr μαζί του.

«Είναι μεν ένα ντέρμπι, αλλά εμείς το βλέπουμε σαν όλα τα άλλα παιχνίδια. Δεν θα δώσουμε τέτοια διάσταση. Γνωρίζει η μία ομάδα την άλλη, πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει πόσο συγκεντρωμένοι θα είμαστε στο τακτικό κομμάτι, καθώς και πόσο θα εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδράνειες ή τα λάθη των αντιπάλων μας» σημείωσε ο έμπειρος τεχνικός και... έκλεισε με κάλεσμα: «Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς ακρότητες».

Στα αγωνιστικά, χωρίς προβλήματα θα παραταχθούν οι «νερατζούρι», αφού επανέρχεται και ο αριστεροπόδαρος πλάγιος μεσοαμυντικός Γιάννης Θωμάς που εξέτισε την ποινή του.

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 20:16