Θρίαμβος για ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, 3-0 στα Ζωνιανά!

Θρίαμβος για ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, 3-0 στα Ζωνιανά!

Έστειλε ηχηρό μήνυμα η ομάδα του Γιάννη Κατσούλη προς όσους την είχαν ξεγράψει.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Όσοι είχαν σπεύσει να ξεγράψουν την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου, καλό θα είναι να το ξανασκεφτούν! Η ομάδα του Γιάννη Κατσούλη έστειλε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, παίρνοντας εκπληκτική νίκη με 3-0 μέσα στα Ζωνιανά με αντίπαλο τον τοπικό Ερμή! Έτσι, έφτασε στους 13 βαθμούς, προσέγγισε ξανά τις ομάδες που προηγούνται στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο το σημαντικότερο είναι πως δέχθηκε μία γερή τόνωση στην ψυχολογία της. Από την άλλη, στα μέτρια επίπεδα των τελευταίων εβδομάδων κυμάνθηκε η απόδοση των πράσινων του Γιώργου Πετράκη, που δείχνουν να έχουν μείνει χωρίς κίνητρα. Μετά από 72 λεπτά αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε δυνατό σουτ του Παληγεώργου (0-1), αποκτώντας παράλληλα τη δυνατότητα να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι και να εδραιώσουν την επικράτησή τους. Στο 78' ο Βεστάκης έγραψε το 0-2 με σουτ σε αντεπίθεση, ενώ στο 83' ο Σουμπασάκης διαμόρφωσε το τελικό 0-3 με σουτ.

Διαιτητής ήταν ο Κραγασάκης, με βοηθούς τους Τρουλινό και Μαυραντωνάκη (Ηρακλείου).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Ανδρεαδάκης, Ανυφαντάκης, Γιακουμάκης, Κοζυράκης (72' Σκουτέλης), Πασιαλής (46' Πλουσής Δ.), Πλουσής Β., Ρόβας, Ταβλαδωράκης, Τοπούζης (55' Καραγκιόζι), Φαμπίνιο, Χατζηβασίλης

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Δημήτρης, Καρβουνιάρης, Παληγιώργος, Σέχου, Τεντάκης, Σουμπασάκης (85' Ταταράκης), Ντα Κόστα (76' Κυτράκης), Αρσενίεβιτς, Τσίτας (52' Βεστάκης).