Ένας... Τριανταφύλλου έφερε το τρίποντο!

Ένας... Τριανταφύλλου έφερε το τρίποντο!

Με χατ τρικ ο πολύπειρος επιθετικός οδήγησε τον ΠΟ Ατσαλένιου σε θρίαμβο επί της Θύελλας Ραφήνας (3-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 13/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο πρώτο ημίχρονο είχε... ησυχία. Στην επανάληψη, όμως, ο Τάσος Τριανταφύλλου πήρε... τ' όπλο του και οδήγησε τον ΠΟ Ατσαλένιου σε θρίαμβο επί της Θύελλας Ραφήνας, όπως μαρτυρά το τελικό 3-0. Έτσι, οι πράσινοι πλησίασαν πάλι τον Εργοτέλη, κρατώντας στους τέσσερις βαθμούς την απόστασή τους από την κορυφή του 4ου ομίλου.

Στο 49' ο πολύπειρος επιθετικός έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη με πλασέ μετά από γέμισμα του Φραγκιαδάκη, στο 65' έγραψε το 2-0 με σουτ, ενώ στο 69' διαμόρφωσε το 3-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ανδρεαδάκη. Από την άλλη, η Θύελλα δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό, στην πρώτη παρουσία της μετά την αποχώρηση του Πέτρου Τσιγκούλη από την τεχνική ηγεσία.

Διαιτητής ήταν ο Κοκκινάκης (Λασιθίου), με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη και Λιοδάκη (Ρεθύμνου).

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης (80' Ντραγκότι), Χαρίτος, Αραβιάκης, Σταθόγλου, Πρωτογεράκης, Πετράς, Φραγκιαδάκης, Μπουτσάκης (46' Χατζηανδρέου), Τριανταφύλλου (83' Γιαννόπουλος).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Θοδωρής Βιάδης): Κατσιούλης, Γκίκα, Φύτρος, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Μαστρογιαννούδης, Αράπης (65' Μπότης), Ανδρεαδάκης, Ζέκιο (54' Γεροκωνσταντάκης), Μανουσάκης (73' Στάφα).