×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Στο Ενωσιακό Κομοτηνής με Απόλλων η Δόξα Προσκυνητών

Στο Ενωσιακό Κομοτηνής με Απόλλων η Δόξα Προσκυνητών

Η Δόξα Προσκυνητών αποφάσισε να φιλοξενήσει τους κοκκινόμαυρους στο μικρό γήπεδο της Κομοτηνής, χωρητικότητας 300 φιλάθλων

από
στις 16/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο μικρής χωρητικότητας (μετά βίας 300 φίλαθλοι) Ενωσιακό γήπεδο της Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί οριστικά η αναμέτρηση του Απόλλωνα με τη Δόξα Προσκυνητών την ερχόμενη Κυριακή για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Παρά την αντίδραση του Απόλλωνα, αλλά και τις αντιρρήσεις της Αστυνομίας, καθώς αναμένεται να ταξιδέψουν και αρκετοί φίλοι του Απόλλωνα στην Κομοτηνή, η διοίκηση της Δόξας αποφάσισε να χρησιμοποιηθεί οριστικά το εν λόγω γήπεδο, το οποίο διαθέτει πλαστικό χορτοτάπητα.

«Πολλά τα έξοδα»

Ο λόγος, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται από τη διοίκηση της ομάδας της Ροδόπης, είναι το υψηλό κόστος χρήσης του ΔΑΚ. «Τα έξοδα είναι πολλά και δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Στο ματς με τη Δόξα πληρώσαμε πολλά χρήματα και ήρθε πολύ λιγότερος κόσμος από ότι περιμέναμε», έλεγαν χθες άνθρωποι της διοίκησης της Δόξας Προσκυνητών.

Προπόνηση σε πλαστικό

Στον Απόλλωνα δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους για την συγκεκριμένη απόφαση, από τη στιγμή που η διοίκηση της Δόξας είχε αναφέρει από την αρχή της σεζόν ότι στα παιχνίδια με τη Δόξα, τον Απόλλωνα και την Καβάλα θα χρησιμοποιούσε το ΔΑΚ. Παράλληλα, είναι πιθανό η προπόνηση της Παρασκευής να γίνει σε πλαστικό για προσομοίωση με τις συνθήκες της Κυριακής.

Πηγή: metrosport