Ακάθεκτη η Προοδευτική!

Ακάθεκτη η Προοδευτική!

Η αρμάδα της Νίκαιας «καθάρισε» και τον ΠΟ Ατσαλένιου (3-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 20/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Όχι μόνο δεν δείχνει διατεθειμένο να κάνει στάση το «τρένο» της Προοδευτικής, αλλά έχει αρχίσει να στέλνει... μηνύματα στους μνηστήρες της ανόδου! Η αρμάδα της Νίκαιας έκανε «περίπατο» απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, όπως είναι ο ΠΟ Ατσαλένιου, του οποίου επιβλήθηκε με 3-0, για να μειώσει στους επτά βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή. Παράλληλα, οι βυσσινί διατήρησαν το αήττητό τους για... 134η μέρα (!), αποδεικνύοντας πως είναι μία από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες, ανεξαρτήτως πρωταθλήματος.

Στο 35' ο Ζίζηλας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λέκκα, στο 73' ο Μπελέρης με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Κανελλόπουλου έγραψε το 2-0 και στο 85' ο Γιακούμπι με ατομική ενέργεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Προοδευτική, που είχε κι άλλες καλές στιγμές, για περισσότερα γκολ.

Διαιτητής ήταν ο Μιχαηλίδης, με βοηθούς τους Παγούρα και Φίλο (Βοιωτίας).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Μπαντίκος, Ντάλλας, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Πατσατσόγλου, Παπανικόλας, Πέππας (52' Τσαραούσης), Μπέλερης, Κανελλόπουλος (70' Ξυγκάκης), Λέκκας, Ατματζίδης (84' Γιακούμπι)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Πετράκης, Παπαδομιχελάκης, Πρωτογεράκης (75' Σακλαμάκης), Γενιτσαρίδης, Πετράς, Χατζηανδρέου, Χαρίτος (57' Σταθόγλου), Ρουμπάκης, Φραγκιαδάκης (57' Μπουτσάκης), Τριανταφύλλου.