Νέα απώλεια η Κηφισιά

Νέα απώλεια η Κηφισιά

Βαθμό... σωτηρίας «τσίμπησε» ο Ιάλυσος στο Ζηρίνειο (1-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 20/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε ακόμη ένα ματς η Κηφισιά έδειξε αδυναμία να επιβάλει την κυριαρχία της στον αγωνιστικό χώρο και, μοιραία, περιορίστηκε στο ελάχιστο της συγκομιδής που προσφέρει μία ποδοσφαιρική συνάντηση. Η ομάδα των βορείων προαστίων έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Ιάλυσο, που από την πλευρά του «τσίμπησε» στο Ζηρίνειο έναν βαθμό... σωτηρίας! Οι γηπεδούχοι δεν κατόρθωσαν να εκμεταλλευθούν την υπεροχή τους και τις φάσεις που δημιούργησαν, αποτυγχάνοντας να απομακρυνθούν αισθητά από τις τελευταίες θέσεις.
Στο 20' η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι, όταν μετά από αρχικό δοκάρι σε σουτ του Φαρινόλα και αναστάτωση στα καρέ των ερυθροκίτρινων, η μπάλα φάνηκε να χτυπά σε κάποιο χέρι αμυντικού, με τον Ζαράνη να δείχνει την «άσπρη βούλα». Ωστόσο, ένα λεπτό μετά ο Σάμιος νικήθηκε από τον Χειμωνέττο σε αυτή την προσωπική μονομαχία. Στο 57' οι νησιώτες «πάγωσαν» την Κηφισιά, όταν ο Σπάρταλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Οι κυανόλευκοι ανέβηκαν να πιέσουν και ευτύχησαν να ισοφαρίσουν στο 65', όταν η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Χειμωνέττου μετά το φάουλ του Τεγούση, για να γίνει έτσι το 1-1. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα τίποτα δεν άλλαξε, πέρα από την αποβολή του Φαρινόλα με δεύτερη κίτρινη.

Βοηθοί του Ζαράνη ήταν οι Αρμακόλας και Μουτάφης (Κυκλάδων).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Ταμπάκης (59' Κυριαζής), Τεγούσης, Καρακώστας, Έσλερ, Μουσταφίδης, Σάμιος, Ρεντζής, Σουλελές (77' Σπηλιωτάκης), Φαρινόλα

ΙΑΛΥΣΟΣ (Μάρκος Στεφανίδης): Χειμωνέττος, Αχείμαστος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Παφιάκης, Καρπαθάκης (77' Δελαπόρτας), Σπάρταλης, Ρίκκα, Χατζηφούντας, Παπασπύρος, Μπαρόζο (69' Αλιατίδης).