Επιστροφή στις νίκες για Τηλυκράτη

Επιστροφή στις νίκες για Τηλυκράτη

Η ομάδα της Λευκάδας λύγισε την Αμβρακία Κωστακιών σε ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/02/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά από ένα δίμηνο γεμάτο ισοπαλίες και μερικές ήττες, ο Τηλυκράτης ευτύχησε το απόγευμα του Σαββάτου να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη για το 2017. Στο πλαίσιο της 16ης, εμβόλιμης αγωνιστικής, η ομάδα της Λευκάδας λύγισε με 1-0 την Αμβρακία Κωστακιών, σε ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι, που αποδείχθηκε ντέρμπι και στον λασπωμένο αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη, οι Κωστακιοί δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνουν για εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Το γκολ που έδωσε το τρίποντο στο σύνολο του Ανδρέα Παντζιαρά σημείωσε στο 43' ο Μακρυγιάννης με πλασέ προ κενής εστίας, αφού προσπέρασε και τον τερματοφύλακα, μετά την όμορφη κάθετη πάσα του Περιστέρη. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν για 25 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Σιδέρη με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ στο 87' απέμειναν στο τερέν με εννέα ποδοσφαιριστές, αφού πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια και ο Γεωργάκης, αντικρίζοντας δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής ήταν ο Τάσης, με βοηθούς τους Παπαλαζάρου και Τσάντα (Ηπείρου).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Ιασωνίδης, Τσελάι, Μπουρδούβαλης, Βασιλείου, Πολυχρονάκης, Ορφανός, Παπαδόπουλος (65' Κοντογιάννης), Περιστέρης (60' Καλογερής), Μακρυγιάννης (80' Γεωργάκης), Σιδέρης

ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ (Δημήτρης Νταλάκας): Βαρελής, Τάσος, Βασίλας, Λίττος, Σιδηρόπουλος, Βερλέκης, Κωστακιώτης, Ασπροποταμίτης, Παππάς, Νταλάκας, Μπαλαδήμας (46' Θεμελής).