Ο Ιωάννου κράτησε «όρθιο» τον Ηλυσιακό!

Ο Ιωάννου κράτησε «όρθιο» τον Ηλυσιακό!

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο πολύπειρος φορ έσωσε τον βαθμό στο ματς με την Κηφισιά (2-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 13/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πριν από τη σέντρα ήθελε μόνο τη νίκη, ωστόσο όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, τουλάχιστον δεν έχασε ο Ηλυσιακός! Η ομάδα του Ζωγράφου απέσπασε την ισοπαλία με 2-2 στην αναμέτρηση με την Κηφισιά, που από την πλευρά της αποδείχθηκε ιδανική αυτόχειρας και πέταξε δύο βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι κυανόλευκοι κυριάρχησαν σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας δοκάρι σε σουτ του Φαρινόλα στο 12', ακόμη ένα σε σέντρα σουτ του Χαλκιά στο 18' και το γκολ του Σουλελέ με κοντινό πλασέ στο 22', με το οποίο προηγήθηκαν 1-0. Στο 64', μάλιστα, έδειχναν να «καθαρίζουν» το ματς, όταν ο Τεγούσης με φοβερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας για το 0-2! Όλα έδειχναν πως οι Κηφισιώτες θα έφταναν σε μία άνετη επικράτηση, όμως υπολόγιζαν χωρίς τον... Ιωάννου! Με δύο προσωπικά γκολ ο πολύπειρος φορ κράτησε «όρθιο» τον Ηλυσιακό, που πάντως πήρε βοήθειες και από τους παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. Στο 80' ο χαρισματικός σκόρερ μείωσε σε 2-1 με διαγώνιο σουτ, ενώ στο 87' μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Θαναηλάκη από τον Μεταλληνό.

Διαιτητής ήταν ο Κακριδής, με βοηθούς τους Παπανικολάου και Σπηλιώτη (Κορίνθου).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος): Κοντοπίδης, Γραμματίκας, Ρόππας, Σαμιώτης, Μπίρης, Γεωργαμλής (58' Αμανατίδης), Στρίγγας (65' Κάλφας), Φλέγκας (67' Τσινιάς), Ιωάννου, Μάλτσι, Θαναηλάκης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεταλληνός, Μουσταφίδης, Σάμιος, Ρεντζής, Σουλελές (74' Ταμπάκης), Φαρινόλα (85' Κυριαζής).