Οι ευχαριστίες του Απόλλωνα Λάρισας

Οι ευχαριστίες του Απόλλωνα Λάρισας

Οι κυανόλευκοι και προσωπικά ο πρόεδρος τους, Παναγιώτης Μαντζανάς, θέλησαν να ευχαριστήσουν την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 14/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ευγνώμονες προς την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας αισθάνονται οι άνθρωποι του Απόλλωνα Λάρισας και προσωπικά ο Παναγιώτης Μαντζανάς, για το γεγονός ότι η τήρηση των μέτρων ασφαλείας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο ήταν άψογη. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του προέδρου των κυανόλευκων αναφέρει:

«Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας και δή ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, για την πληρότητα των μέτρων που πήρε στο παιχνίδι της ομάδος μας με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο Πανθεσσαλικό στάδιο της Ν.Ιωνίας του Βόλου στις 12/03/17.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί δημοσίως για την άψογη και ανθρώπινη συμπεριφορά, όπως και την προστασία της ομάδας μας και των ακόλουθων αυτής, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Τόλια, τον Υποδιευθυντή κ. Βασίλη Μαρκογιαννάκη, καθώς επίσης και τους αρχιφύλακες κ.κ. Κυριάκο Γουσουντίδη και Απόστολο Μολιό, που είχαν την επιτήρηση και προστασία των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια.
Εκ βάθους καρδίας Κύριοι σας ευχαριστούμε πολύ»...