×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Δυσαρέσκεια για τη διαιτησία στην Τριγλία Ραφήνας

Δυσαρέσκεια για τη διαιτησία στην Τριγλία Ραφήνας

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία εξέδωσε η Τριγλία Ραφήνας για τη διαιτησία που είχε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρόδο

από
στις 14/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει τα εξής: «Η Τριγλία Ραφήνας τιμώντας τα 85 χρόνια ιστορίας της, έχει μάθει και  αυτό πράττει, να ασχολείται μόνο με την ομάδα της και όχι με την  διαιτησία.

Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να αφήσουμε ασχολίαστη την διαιτησία του  κ. Κατοίκου, συνδέσμου Αθηνών, ο οποίος αντί να εφαρμόσει σωστά τους  κανονισμούς, σφυρίζοντας ορθά και αμερόληπτα, μας αδίκησε σε μία πολύ  καθοριστική φάση προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ενώ το  παιχνίδι ήταν ισόπαλο. Αναφερόμαστε βέβαια στην ακύρωση ολοκάθαρου  γκολ που σημείωσε ο επιθετικός μας Ποτουρίδης, με την εξέδρα των  γηπεδούχων να  φωνάζει προς τον κ. Κατοίκο η μισή για οφσάιντ και η  άλλη μισή για επιθετικό φάουλ. Ακόμη και τώρα δεν έχουμε καταλάβει τι  σφύριξε εκείνη την ώρα ο διαιτητής.  Ευτυχώς βέβαια που υπάρχει και το  βίντεο αγώνα, στο οποίο τον καλούμε να προστρέξει και να δει καθαρά  την αδικία που έκανε εις βάρος μας.

Είναι κρίμα για τον κ. Κατοίκο μία τέτοια διαιτησία, ο οποίος είναι  νέος και ελπιδοφόρος διαιτητής και πιστεύουμε ότι έχει το μέλλον  μπροστά του. Το κακό έγινε και δεν γυρίζει πίσω. Ελπίζουμε ότι ήταν  μία κακή παρένθεση στην πορεία του.

Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε τη νίκη της  Ρόδου, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία και της  ευχόμαστε να ευοδωθούν οι στόχοι που έχει θέσει».

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας