×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Πρόγραμμα…βουνό για ΙΝΚΑ και Ηλυσιακό

Πρόγραμμα…βουνό για ΙΝΚΑ και Ηλυσιακό

Ως πρόγραμμα…βουνό μπορεί να χαρακτηριστεί, αυτό που ακολουθεί έως και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής, για τον Ηλυσιακό και την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που “μάχονται” για να αποφύγουν τη τελευταία θέση που οδηγεί στις τοπικές κατηγορίες…

από
στις 16/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ηλυσιακός και ΙΝΚΑ βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ένα μόλις βαθμό διαφορά, με την ομάδα του Ζωγράφου να βρίσκεται στη προτελευταία έχοντας 15 βαθμούς, ενώ ακολουθεί τελευταίος ο Χανιώτικος σύλλογος με 14.

Ουσιαστικά, έχουν μπροστά τους οκτώ…τελικούς, οκτώ παιχνίδια που θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έχουν παρουσιάσει μέχρι σήμερα, προκειμένου να μπορέσουν να διεκδικήσουν τη παραμονή τους στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα των δύο ομάδων είναι…πανομοιότυπο, καθώς η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ “ακολουθεί” το πρόγραμμα του Ηλυσιακού και ως εκ τούτου έχουν να αντιμετωπίσουν τις ίδιες ομάδες με εξαίρεση τον Ιάλυσο(παίζει με Ηλυσιακό) και την Κηφισιά(παίζει με ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ).

Οι υπόλοιπες ομάδες που θα αντιμετωπίσουν είναι οι εξής: Εργοτέλης, Θύελλα Ραφήνας, Προοδευτική, Ρόδος, ΠΟΑ, Τριγλία Ραφήνας και Ιωνικός, έχοντας εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν και τους τρεις πρωτοπόρους του πρωταθλήματος(Ιωνικός, Εργοτέλης, ΠΟΑ).

Οκτώ στροφές πριν το τέλος, ήδη τα δύο σωματεία καταστρώνουν τα πλάνα τους προκειμένου να είναι αυτοί που θα παραμείνουν στη κατηγορία, γνωρίζοντας πως το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι…

23η αγ. 24η αγ. 25η αγ. 26η αγ. 27η αγ. 28η αγ. 29η αγ. 30η αγ.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – 15 ΒΑΘΜΟΙ
Εργοτέλης* Θύελλα Ρ. Προοδευτική Ρόδος* ΠΟΑ Τριγλία Ρ.* Ιωνικός Ιάλυσος*
ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ – 14 ΒΑΘΜΟΙ
Κηφισιά* Εργοτέλης Θύελλα Ρ.* Προοδευτική Ρόδος ΠΟΑ* Τριγλία Ρ. Ιωνικός*
*Με αστερίσκο τα εκτός έδρας παιχνίδια…

Πηγή: grandsport