Μαυρομάτης: Είναι... τελικός!

Μαυρομάτης: Είναι... τελικός!

Τις διαστάσεις της κρισιμότητας του αγώνα με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έδωσε με μία λέξη ο τεχνικός της Κηφισιάς.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 16/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ίσως να είναι το ματς της χρονιάς για την Κηφισιά το προσεχές με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο Ζηρίνειο. Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει την ευκαιρία με νίκη να αυξήσει στους 12 βαθμούς τη διαφορά της από την ουραγό ομάδα του 4ου ομίλου. Σε διαφορετική περίπτωση η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού θα έχει συνέχεια.

Την παραπάνω άποψη έδειξε να ενστερνίζεται και ο Μάρκος Μαυρομάτης, μιλώντας στο pamebala.gr λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής. Ο έμπειρος προπονητής δεν στάθηκε στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της αντιπάλου, ενώ έκανε λόγο για «αυτοκτονία» στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ηλυσιακό.

«Το παιχνίδι της Κυριακής είναι γα εμάς ένας τελικός! Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, παρά μόνο η νίκη. Πιστεύω πως θα δείξουμε τη σοβαρότητα που πρέπει, θα κάνουμε την προσπάθειά μας και στο τέλος θα τα καταφέρουμε» σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε μετά από σχετική ερώτηση: «Δεν μας απασχολεί το γεγονός ότι ο αντίπαλος άλλαξε προπονητή. Κοιτάμε τη δική μας ομάδα, ,ε στόχο να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, παρά τη βαθμολογική της θέση. Κι εμείς, όμως, είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα».

Όσο για την ισοπαλία στο Ελληνικό, ο 58χρονος προπονητής υποστήριξε: «Την Κυριακή... αυτοκτονήσαμε! Για 70 λεπτά υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο! Πετύχαμε δύο γκολ, είχαμε δύο δοκάρια, αρκετές χαμένες ευκαιρίες, γενικά θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι. Θεωρήσαμε ότι το ματς είχε τελειώσει, δεν προσέξαμε όσο θα έπρεπε και μία ομάδα όπως ο Ηλυσιακός, με τους έμπειρους παίκτες που έχει, δεν μας το συγχώρεσε. Σίγουρα ο εκτός έδρας βαθμός είναι κάτι θετικό, όμως ο τρόπος που ήρθε, μας στερεί τη δυνατότητα να είμαστε ικανοποιημένοι».