Βαθμό η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στην Κηφισιά!

Βαθμό η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στην Κηφισιά!

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της νίκης, που όμως δεν ήρθε (0-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 20/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες, γκολ όμως δεν πέτυχε η Κηφισιά και, μοιραία, έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (0-0). Στο ντεμπούτο του Μύρωνα Σηφάκη στην τεχνική ηγεσία, οι Χανιώτες στάθηκαν «όρθιοι» στο Ζηρίνειο και «τσίμπησαν» έναν πολύτιμο βαθμό, που τους έδωσε την ευκαιρία να πιάσουν στην προτελευταία θέση του 4ου ομίλου τον Ηλυσιακό, έστω κι αν υστερούν στην ισοβαθμία.

Στο πρώτο μέρος καταγράφηκαν οι δύο καλύτερες στιγμές μπροστά στην εστία του Βλαχάκη. Αρχικά, στο 28' ο Φαρινόλα έστειλε την μπάλα άουτ από θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, για να φτάσουμε στο 38', όπου σημειώθηκε η σπουδαιότερη στιγμή στην αναμέτρηση Ο Ρεντζής είδε την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι από το μακρινό σουτ που επιχείρησε, με τον Σάμιο να παίρνει το ριμπάουντ στην εξέλιξη της φάσης και να αστοχεί σε ανεπανάληπτο τετ α τετ!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ να κρατά πιο καλά κλειστούς τους διαδρόμους προς την περιοχής της και να φτάνει στο θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Ψυχούλας (Βοιωτίας), με βοηθούς τους Δελλή (Βοιωτίας) και Μέστρο (Λέσβου).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Μουσταφίδης, Σάμιος (74' Παναγιωτόπουλος), Σπηλιωτάκης (64' Κυριαζής), Ρεντζής, Φαρινόλα

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Μύρων Σηφάκης): Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Κυτράκης, Καρβουνιάρης, Δημήτρης, Ζντράβκοβιτς, Σουμπασάκης, Βεστάκης, Γκουτσίδης (35' λ. τρ. Αρσένιεβιτς), Τσίτας (80' Τσικουδάκης), Ντεντάκης.


(Περιγραφή: Σταύρος Θανόπουλος)