Παπασπύρου: Ψυχή, πάθος και θέληση!

Παπασπύρου: Ψυχή, πάθος και θέληση!

Μερικές ώρες μετά το «διπλό» στη Ρόδο εξήρε την παρουσία των ποδοσφαιριστών του ο έμπειρος τεχνικός του Ηλυσιακού.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 25/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η λέξη «ανακούφιση» είναι μάλλον η κατάλληλη για να περιγράψει το πως ένιωθε ο Δημήτρης Παπασπύρου μετά το τέλος του αγώνα στη Ρόδο, που ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Ηλυσιακό (0-2). Η ομάδα του Ζωγράφου πήρε σπουδαίας σημασίας τρίποντο και διατήρησε ανέπαφες τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, παρά το γεγονός ότι ακολουθεί «καυτό» πρόγραμμα στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν. Ο έμπειρος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του, τους οποίους αποθέωσε, μιλώντας στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ».

«Σταθήκαμε τυχεροί που πετύχαμε το γρήγορο γκολ. Ο αντίπαλος είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χωρίς να δημιουργεί φάσεις. Στο δεύτερο μπήκε πολύ δυνατά, είχε ένα καλό διάστημα μέχρι το 70', όπου πραγματοποίησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Σε αυτό το διάστημα μάς επηρέασαν οι αναγκαστικές αλλαγές που κάναμε, όμως ευτυχήσαμε στο τελευταίο τέταρτο, σε δύο τρεις αντεπιθέσεις, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και τελικά να πετύχουμε το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις» σχολίασε σχετικά με την εικόνα της αναμέτρησης, για να τονίσει στη συνέχεια: «Αξίζουν πολλα συγχαρητήρια στους πάικτες. Στην κατάλληλη στιγμή δείχνουν ότι έχουν ψυχή, μεγάλο πάθος και θέληση, ώστε να πετύχουμε στο τέλος την παραμονή που είναι και ο στόχος μας. Αφιερώνουμε τη νίκη στους εορτάζοντες του διοικητικού συμβουλίου και του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως και στους άτυχους ποδοσφαιριστές μας, Σαμιώτη και Πουλάκη».

Όσο για την πρόσθετη σημασία της χθεσινής νίκης, πέρα από το βαθμολογικό κομμάτι, ο Δημήτρης Παπασπύρου υπογράμμισε: «Ήταν μία μεγάλη νίκη, μία τόνωση για την ψυχολογία μας, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάξουμε με περισσότερη αισιοδοξία τα επόμενα παιχνίδια».