×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Οι αποφάσεις μετά το τέλος του πρωταθλήματος στην Καβάλα

Οι αποφάσεις μετά το τέλος του πρωταθλήματος στην Καβάλα

Οι εξελίξεις μετατίθενται για μετά το τέλος του πρωταθλήματος

από
στις 26/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το βράδυ της Δευτέρας συνεδρίασαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΑΟΚ.  Οι εξελίξεις μετατίθενται για μετά το τέλος του πρωταθλήματος.  Αποφάσεις οριστικές δεν πάρθηκαν για το αν θα συνεχίσουν τα μέλη της Διοικούσας και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα θα λειτουργήσει κανονικά(πληρωμές παικτών κτλ) μέχρι τέλος της περιόδου και μετά θα γίνει ότι είναι να γίνει.  Οπότε αυτή την εβδομάδα δε θα πραγματοποιηθεί ραντεβού με τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ που περίμενε στο ακουστικό του, όλες αυτές τις μέρες μετά το Πάσχα.  Μεγάλο ρόλο στην απόφαση των ανθρώπων της Διοικούσας ίσως παίξει το αν θα ανέβουν δυο ομάδες στη Β` Εθνική. Σε αυτή την περίπτωση δε θα είναι η Δόξα Δράμας στα πόδια του ΑΟΚ, στη νέα περίοδο όπου αλλάζει ο χάρτης της Γ` Εθνικής και επανέρχεται μάλλον στους 8 ομίλους και γίνεται η παλιά Δ` Εθνική.

Αγωνιστικά οι παίκτες του ΑΟΚ προπονήθηκαν χθες το απόγευμα.  Ο Φραγκούλης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ ο Ζυγκερίδης για μια εβδομάδα περίπου με πρόβλημα στην ωμοπλάτη δε θα προπονηθεί καθόλου.
Σημειώνουμε ότι αυτή την εβδομάδα ο ΑΟΚ θα πάρει τους 3 βαθμούς χωρίς να παίξει με τον ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου.

Για πρώτη φορά στην αποστολή ο Κεσαπίδης

Ο Γιάννης Κεσαπίδης στο ματς με τον Αλμπωπό Αριδαίας συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην 18αδα. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ και το Γενάρη πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα. Δεν αποκλείουμε μέχρι τέλος του πρωταθλήματος να πάρει χρόνος συμμετοχής σε κάποιο από τα 3 παιχνίδια που έχουν απομείνει για τον ΑΟΚ.

Πηγή: proininews