Πήρε αυτό που ήθελε ο Εργοτέλης

Πήρε αυτό που ήθελε ο Εργοτέλης

Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου έφτασε στο τρίποντο απέναντι στον Πανθηραϊκό (2-0) και ετοιμάζεται για... ανάληψη!

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 30/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ακόμη πιο κοντά στον στόχο της ανόδου βρίσκεται από σήμερα (30/4) ο Εργοτέλης! Το νέο τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στον Πανθηραϊκό με σκορ 2-0, μείωσε σε τρεις τις νίκες που καλούνται να πετύχουν πλέον οι Κρητικοί, ώστε να στεφθούν πρωταθλητές στον 4ο όμιλο και να πανηγυρίσουν την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι ποδοσφαιριστές του Σούλη Παπαδόπουλου είχαν την υπεροχή και τις φάσεις για να φτάσουν σε πιο ευρεία νίκη κόντρα στον σύλλογο της Σαντορίνης.

Τελικά, περιορίστηκαν στο 2-0, το οποίο διαμορφώθηκε από την προβολή του Λεάλ μετά τη σέντρα του Σερζίνιο στο 27' (1-0) και από το προσωπικό τέρμα του Καϊμακαμούδη στο 90' (2-0). Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε ελάχιστες περιπτώσεις, ενώ στο 77' είχαν δοκάρι σε σέντρα σουτ που επιχείρησε ο Μυρθιανός.

Διαιτητής ήταν ο Καλογερόπουλος (Αθηνών), με βοηθούς τους Λιοδάκη και Φραγκιαδάκη (Ρεθύμνου).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Μισέλ, Σερζίνιο (76' Καϊμακαμούδης), Ρουσάκης (46' Γκοτσούλιας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Μίνγκας (60' Βελλίνης)

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Μπαμπανιώτης, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μπακάλης, Σαββίδης, Λούκας, Κρίτσας (46' Φύτρος), Μυρθιανός, Περιάλης, Λαζαρίδης (63' Ζώνας), Γιόνδης (81' Παπίτσας).


(Πηγή: grandsport.gr)