Μόνος δεύτερος ο ΑΟ Χαλκίδας!

Μόνος δεύτερος ο ΑΟ Χαλκίδας!

Η ομάδα του Αντώνη Αυλωνίτη υποχρέωσε σε καταδικαστική ήττα τη Δόξα Μεγαλόπολης (0-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 01/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Πράγματα και θαύματα» εξακολουθεί να κάνει στον 3ο όμιλο ο ΑΟ Χαλκίδας, δημιουργώντας την εντύπωση πως αν ξεκινούσε από το καλοκαίρι με τα υπάρχοντα διοικητικά και αγωνιστικά δεδομένα, πιθανόν να διεκδικούσε ακόμη και το πρωτάθλημα από την Παναχαϊκή! Στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής η εντυπωσιακή ομάδα του Αντώνη Αυλωνίτη πήρε ακόμη ένα σπουδαίο τρίποντο, αυτή τη φορά στη Μεγαλόπολη, για να βρεθεί μόνη στη 2η θέση της κατάταξης! Οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 1-0 της τοπικής Δόξας, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά στο τέλος γνώρισε την καταδικαστική ήττα. Πλέον, γίνεται ιδιαίτερα δύσκολο το έργο για τους Αρκάδες, οι οποίοι υποχρεώθηκαν να υποχωρήσουν στην τελευταία θέση.

Στο 22' ο Ζάχη αξιοποίησε την εξαιρετική ασίστ του Βεζιρτζόγλου και με σουτ πέτυχε το γκολ, που έμελλε να καθορίσει την έκβαση της αναμέτρησης (0-1).

Διαιτητής ήταν ο Γκάμαρης, με βοηθούς τους Σαμοΐλη και Δεληθοδωρή (Αθηνών).

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Ηλίας Κατσούλας): Χρήστου, Γκ. Πέπα (62' Κ. Ασημακόπουλος), Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας, Δρόσος (46' Καλεμάκης), Κατσαρός, Πρίκας, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος, Καλεμάκης

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Ζυγογιάννης, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα (91' Τσούτης), Ζάχη (65' Χατζηστάμου), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Πολίτης (80' Λουκάς), Βαλκάνος.