Έναν βαθμό πιο κοντά η Αχαϊκή!

Έναν βαθμό πιο κοντά η Αχαϊκή!

Η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου πλησίασε τη σωτηρία με την ισοπαλία που απέσπασε στη Μυτιλήνη (2-2 με Αιολικό) - «Χρυσή» αλλαγή ο Αγγελόπουλος που πέτυχε και τα δύο γκολ των κιτρινόμαυρων.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 06/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιπλέον ένα σημαντικό «βήμα» για την εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία έκανε το απόγευμα του Σαββάτου (6/5) η Αχαϊκή! Η ομάδα της Κάτω Αχαγιάς απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία με 2-2 στη Μυτιλήνη με αντίπαλο τον Αιολικό και, πλέον, χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στους δύο αγώνες που απομένουν για να σφραγίσει και με μαθηματικό τρόπο τον στόχο της. Βέβαια, οι κιτρινόμαυροι θα πανηγυρίσουν από αύριο (7/5) στην περίπτωση που κάποια εκ των ΑΟ Ζευγολατιού και Δόξας Μεγαλόπολης χάσει βαθμούς.

Στον αγωνιστικό χώρο του «Ταρλά» μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Λεωνίδας Αγγελόπουλος, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 70' για να πετύχει στο τελευταίο δεκάλεπτο δύο γκολ και να μετατρέψει σε 2-2 το 2-0 με το οποίο προηγούνταν οι νησιώτες, σημειώνοντας μάλιστα την ισοφάριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Μόλις στο 5' οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με πλασέ του Μπουρούς (1-0), ενώ στο 60' ο Μουδούρογλου πέτυχε με πέναλτι το 2-0 για τον Αιολικό. Όλα έδειχναν πως οι κυανόλευκοι θα πήγαιναν σε μία άνετη επικράτηση, όμως οι κιτρινόμαυροι αντέδρασαν και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα. Στο 80' ο Αγγελόπουλος μείωσε με προσωπική ενέργεια και σουτ (2-1), ενώ στο 93' ο ίδιος παίκτης αξιοποίησε σέντρα του Στεφανόπουλου και με διπλή προσπάθεια έγραψε το τελικό 2-2! Με παράπονα από τη διαιτησία του Σπυριάδη (Χίου) έμειναν και οι δύο ομάδες. Βοηθοί του Σπυριάδη ήταν οι Πετρίδης και Καλογερόπουλος (Χίου).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Γιώτας, Λάλας (88' Καπταγιάννης), Κρητικός, Τάχιας, Παληγεώργος, Κεσίδης, Ντάμπος (70' Ιωαννίδης), Πάλλας, Μουδούρογλου, Μπουρούς (80' Μανουσάκης), Χρήστου

ΑΧΑΪΚΗ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Βεντουρής, Ντάζος, Μακρής, Στεφανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαντάς (80' Σπυρόπουλος), Κωστούλας, Μικελάτος (70' Αγγελόπουλος), Γεωργόπουλος (76' Ρουμπάτος).


(Φωτό: sportlesvos.gr)