Ιωνικός: «Ο Γαντζούλας αναίρεσε τον εαυτό του»

Ιωνικός: «Ο Γαντζούλας αναίρεσε τον εαυτό του»

«Μήπως είναι προπονητικού χαρακτήρα» αναρωτιούνται οι Νικαιώτες για το σημερινό παιχνίδι της Κηφισιάς με τον Εργοτέλη.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 06/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πιθανόν το τελευταίο επεισόδιο στο... pregame show του αγώνα της Κηφισιάς με τον Εργοτέλη έγραψε ο Ιωνικός το απόγευμα του Σαββάτου (6/5). Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε, η ομάδα της Νίκαιας τονίζει πως ο Βασίλης Γαντζούλας «αναίρεσε τον εαυτό του», απορρίποντας το αίτημα του Ιωνικού για παραχώρηση εκατό εισιτηρίων, με τον συντάκτη της να διερωτάται «μήπως όντως το παιχνίδι χωρίς φιλάθλους και μετάδοση είναι φιλικό προπονητικού χαρακτήρα».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Ιωνικός όπως ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό, έστειλε επίσημο αίτημα στην Κηφισιά για εισιτήρια μετά την δημόσια δέσμευση του κ. Γαντζούλα ότι θα διαθέσει ονομαστικά εισιτήρια εφόσον εγγυηθούμε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ο Ιωνικός έπραξε τα δέοντα, ως όφειλε με τον πρόεδρο της Κηφισιάς το μεσημέρι του Σαββάτου να αρνείται να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του, αναιρώντας τον ίδιο του τον εαυτό. Παρόλα αυτά, θέλοντας να δείξουμε καλή πίστη, εκφράζουμε την πεποίθησή μας πως η Κηφισιά θα αγωνιστεί για την ιστορία της, όπως επίσης και πως οι διαιτητές του αγώνα θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Όσον αφορά τον Εργοτέλη, που για κάποιο λόγο νόμιζε ότι με την φωτογραφία από τα Ζωνιανά έβγαλε κάποιο συγκλονιστικό ντοκουμέντο, τίθεται το εξής ερώτημα. Προς τι τόσος φόβος? Προς τι τόσος φόβος να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί στην κερκίδα όπως στα Ζωνιανά, που ουδείς ασχολήθηκε με το αν και ποιοι ήρθατε? Τελικώς μήπως όντως το παιχνίδι χωρίς φιλάθλους και μετάδοση είναι φιλικό προπονητικού χαρακτήρα? Θα επανέλθουμε μετά το πέρας του αγώνα με αναλυτικό κείμενο.

Υ.Γ. Το επίσημο site της ομάδας έχει δεχθεί επίθεση. Συνεπώς έως ότου το αρμόδιο τμήμα διευθετήσει το ζήτημα θα υπάρχει ενημέρωση μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας».