×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Τριάρα» μέσα στην Χαλάστρα!

«Τριάρα» μέσα στην Χαλάστρα!

Με την ψυχολογία στον πάτο λόγω των τελευταίων δραματικών εξελίξεων στα διοικητικά του Καμπανιακού, η ομάδα της Χαλάστρας γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τον Ορφέα Ξάνθης με 0-3.

από
στις 07/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σ όλες τις γραμμές και δίκαια έφτασαν στην νίκη. Ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι κόντραραν την ομάδα τις Ξάνθης και δημιούργησαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στο δεύτερο μέρος ήρθε η κατάρρευση. Στο 0-0 βρήκε η λήξη του πρώτου ημιχρόνου τις δυο ομάδες.

Στο δεύτερο ο «χορός» των γκολ άνοιξε στο 49΄ με τον Τορομανίδη, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Χαλίλ Ιμπραήμ γράφει το 0-2.  Για να κλείσει το σκορ με δεύτερο προσωπικό γκολ ο Τορομανίδης στο 64΄. Άσχημο ντεμπούτο για τον Δημήτρη Γεωργακόπουλο στον πάγκο του Καμπανιακού που πρέπει σύντομα να ενώσει τα κομμάτια του και να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης των τελευταίων ημερών.
Καμπανιακός: Μπόικος, Νικολόπουλος, Αλμπάνης, Πανούσης, Ρακαβίνας, Ασλαπάλογλου, Μπάλιος, Φουρτζίου (70΄Δαδάκος), Προβατίδης (70΄Παπάζης), Στεφανίδης (75΄Τσιότσκας), Λεφίδης.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τσαμπάζ Χαλίλ, Καρά Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Κατρανίτσας, Χαλίλ Ιμπραήμ, Χίντ (Θεοδωρίδης Χ), Λαζαρίδης Καραγκιόζης Γ, Τορομανίδης (83΄Θεοδωρίδης Κ).

 
Πηγή: kampaniasports