Συνεζίζει να ζει με... ανατροπή η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ!

Συνεζίζει να ζει με... ανατροπή η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ!

Η ομάδα των Χανίων έφερε τα... πάνω κάτω στο Ατσαλένιου (1-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 08/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ήταν η ομάδα που ήθελε όσο τίποτε τους βαθμούς και τελικά ήταν και αυτή που τους πήρε! Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ μπόρεσε να πετύχει την ανατροπή στο Ατσαλένιο και να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στον αδιάφορο ΠΟΑ. Έτσι, οι Χανιώτες έπιασε στην τελευταία θέση της κατάταξης τον Ηλυσιακό, αν και υστερούν στην ισοβαθμία.

Οι πράσινοι πήραν το προβάδισμα στο 20' με το σουτ του Αμπντουραχμάνι μετά από πάσα του Χατζηανδρέου, όμως στη συνέχεια ήρθαν τα «πάνω κάτω»! Στο 33' ο Τσίτας με προβολή έφερε το ματς στα ίσια (1-1) και στο 80' ο Τσικουδάκης με σουτ έγραψε το 2-1 για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι νικητές ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βουρβαχάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 91'.

Διαιτητής ήταν ο Σταυρουλάκης, με βοηθούς τους Κομκότο και Φραγκιαδάκη (Ρεθύμνου).

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Φραγκιαδάκης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Αραβιάκης, Σταθόγλου, Πρωτογεράκης (46' Ντραγκόντι), Χατζηανδρέου (78' Ξυλούρης), Γιαννόπουλος, Μπουτσάκης, Αμπντουραχμάνι

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Μύρων Σηφάκης): Βλαχάκης, Ντεντάκης (60' Τσικουδάκης), Βουρβαχάκης, Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Δημήτρης, Περδικάκης (35' Βεστάκης), Σουμπασάκης, Τσίτας (86' Σταθινάκης), Κυτράκης, Αρσενίεβιτς.