Νίκη γοήτρου η Πύδνα Κίτρους

Νίκη γοήτρου η Πύδνα Κίτρους

Με «χρυσή» αλλαγή τον Κωστίκο η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη πήρε το τρίποντο απέναντι στην ΑΕ Ιστιαίας (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 14/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χωρίς να βαραίνει η πίεση του αποτελέσματος τα πόδια τους, οι ποδοσφαιριστές της Πύδνας και της ΑΕ Ιστιαίας πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους που επέλεξαν να περάσουν το μεσημέρι τους στο δημοτικό γήπεδο Κίτρους. Τελικά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν τη νίκη γοήτρου με 1-0, χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε ο Κωστικός λίγα λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του 90λεπτου. Συγκεκριμένα, ήταν το 82' όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας, πραγματοποίησε υπέροχη ατομική ενέργεια, προσπερνώντας δύο αντιπάλους του για να μπει στην περιοχή και να σουτάρει με δύναμη, πετυχαίνοντας το 1-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, αφού είχε περάσει στο ματς λίγο νωρίτερα. Από την άλλη, θα πρέπει να τονιστεί πως η ομάδα του Λάκη Παπανικολάου είχε πολύ καλή παρουσία και μάλλον αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Είχε, μάλιστα, τις ευκαιρίες για να προηγηθεί εκείνη στο σκορ, με πλέον χαρακτηριστική εκείνη του 45' όταν ο Πατσογιώργος απέκρουσε ενστικτωδώς το σουτ που επιχείρησε ο Χαραλαμπίδης μόνος του απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ με τον Πανάκη στο 6', το οποίο δεν μέτρησε μετά από απόφαση του διαιτητή Δημητριάδη, πιθανότατα για επιθετκό φάουλ.

Βοηθοί του Δημητριάδη ήταν οι Πασσαλής και Χρυσαΐφης (Χαλκιδικής)

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Διονύσης Τοκατλίδης): Πατσογιώργος, Λαζαρίδης, Κόλα, Σαμουηλίδης, Κωτσιόπουλος, Τσατσαρής, Γ. Κυπαρίσσης (75' Κωστίκος), Δήμας, Ν. Κυπαρίσσης, Πιαστόπουλος, Ντόσης (91' Τουλίκας)

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Λάκης Παπανικολάου): Δαμάσκος, Μπουλγουρίδης, Βασιλείου, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Φυσαράκης (87' Καλλίτσης), Γεωργιάδης, Χαραλαμπίδης, Θόρια (75' Μακρής), Αλεξίου, Στεργίου (70' Μπιμπάι).