Χαλαρά ο Εργοτέλης

Χαλαρά ο Εργοτέλης

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου πέρασε... αέρας από τα Ζωνιανά και άγγιξε την άνοδο (3-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 15/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μια... ανάσα από την κτάκτηση του τίτλου στον 4ο όμιλο, που θα σημάνει αυτομάτως και άνοδο στη Football League βρίσκεται, πλέον, ο Εργοτέλης! Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από τα Ζωνιανά, όπου επικράτησε με 3-1 του τοπικού Ερμή, για να διατηρηθεί στην κορυφή, μόλις μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της σεζόν. Πλέον, με νίκη στο Παγκρήτιο κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας οι κιτρινόμαυροι θα στεφθούν πρωταθλητές.

Το παιχνίδι με τον Ερμή δεν αξίζει ιδιαιίτερης κριτικής, αφού οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 πριν καλά-καλά συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα. Στο 15' ο Βελλίνης άνοιξε το σκορ με πλασέ μετά από ασίστ του Καϊμακαμούδη, στο 22' ο Λεάλ εκμεταλλεύθηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων για το 2-0 και στο 26' ο έμπειρος άσος έγραψε με σουτ το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 1-3 στο 89' μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του Β. Πλουσή.

Διαιτητής ήταν ο Κασσελάκης, με βοηθούς τους Πετεινάτος και Τσιλίκα (Χανίων).
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Γιαννόπουλος, Γεμιστός, Ρουμπάκης, Χατζηβασίλης (58' Ταβλαδωράκης), Ρουσάκης, Καραγκιόζη, Σκουτέλης, Φαμπίνιο, Τοπούζης, Πασιαλής (46' Πλουσής Β.), Λαδιανός (68' Κοζυράκης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Γκοτσούλας, Σερζίνιο (82' Μπρατσιάνι), Ρουσάκης, Καϊμακαμούδης, Λεάλ (46' Μίνγκας), Βελλίνης (72' Μανουσάκης).