×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Με "16αδα" στην Ηγουμενίτσα ο Ολυμπιακός Βόλου

Με "16αδα" στην Ηγουμενίτσα ο Ολυμπιακός Βόλου
από
στις 20/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

"Μισός" και αυθημερόν θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός Βόλου στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Θεσπρωτό, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, Κώστας Μπράτσος, δεν υπολογίζει τους Ζώνα και Σταύρου, που είναι τιμωρημένοι, αλλά και τους Οικονόμου, Πότσι, Κολημήτρα και Ιωαννίδη, οι οποίοι είναι τραυματίες. Κι αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε, ο Ολυμπιακός "αποδέσμευσε" δύο ακόμα ποδοσφαιριστές του (Μασάδο - Δωματάς), είναι εύκολο να καταλάβουμε πως οι Βολιώτες είναι αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν αύριο τον Θεσπρωτό με αγωνιστικές λύσεις ανάγκης.

Αναλυτικά η "16αδα" που θα ταξιδέψει στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή: Κατσούλης, Μπουργάνης, Στουρνάρας, Σπηλιώτης, Κόκκας Ανδρέας, Αγγέλης, Ντόικιτς, Χολέβας, Πατσής, Παπαϊωάννου, Σκανδάλης, Κέρι, Κόκκας Δήμος, Ευθυμιάδης, Φλίγκος, Αναστασίου.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 5 μ.μ., με διαιτητή τον κ. Γιούργα και βοηθούς του, τους κ.κ. Ξηρομερίτη και Μίχο, όλοι από τον σύνδεσμο Κέρκυρας.

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 20 Μαϊος 2017 16:02