×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Κερδίζει στη Χρυσούπολη και περιμένει την Πέμπτη η Δόξα Δράμας

Κερδίζει στη Χρυσούπολη και περιμένει την Πέμπτη η Δόξα Δράμας
από
στις 20/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ακόμα μία νίκη, ύστερα από τις δύο συνεχόμενες που έχει κόντρα σε Αλμωπό και Νάουσα, επιθυμεί να πετύχει η Δόξα Δράμας, κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολης εκτός έδρας (21/5, 17:00), προκειμένου να συνεχίζει να ελπίζει για την άνοδό της στην Football League, αναμένοντας, φυσικά, την εκδίκαση της Πέμπτης για την περιβόητη υπόθεση της αναμέτρησης, ανάμεσα σε Απόλλωνα και Καρδία.

Υπενθυμίζουμε πως το κατηγορητήριο της αστυνομίας είναι εις βάρος της ομάδας της Καλαμαριάς και αν αυτό... "μεταφραστεί" την Πέμπτη σε αφαίρεση βαθμών (άνω των έξι) για τους Θεσσαλονικείς, η Δόξα θα βρεθεί αυτόματα στην πρώτη θέση, "σφραγίζοντας" το εισιτήριό της για την δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία. Αγωνιστικά, ο τεχνικός των "Μαυραετών", Ανέστης Τσελεμπής, ενόψει της αυριανής τελευταίας αγωνιστικής, δεν υπολογίζει στους Ιγκόρ, Ιότι (τραυματίες), Μαρκόπουλο, Δουκάκη (τιμωρημένοι), αλλά και τους Δουμάνη και Καράδαη, οι οποίοι υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, πάντως, αυτές οι απουσίες ενδέχεται να... "καλυφθούν" από την μαζική παρουσία των Δραμινών φιλάθλων που θα βρίσκονται στο γήπεδο της Χρυσούπολης, προκειμένου να παρακολουθήσουν ένα ματς που ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για το μέλλον της ομάδας τους. Παράλληλα, επιστρέφουν στην ενεργό δράση και την διάθεση του τεχνικού τιμ της ομάδας της Δράμας, οι Λαδάκης και Ντος Σάντος.

Αναλυτικά, η 18μελης αποστολή της Δόξας, που θα ταξιδέψει στην Χρυσούπολη, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Νέστο: Σικαλιάς, Παγκάκης, Μκρτσιάν, Παπαζαχαρίας, Κωστόπουλος, Παπαζούδης, Βιτλής, Παγώνης, Ρεβυθόπουλος, Πινδώνης, Λαδάκης, Καρλόπουλος, Παναγιωτούδης, Μπουσινάκης, Μαρτσάκης, Μπάμπουρας, Παβίσεβιτς, Ντος Σάντος

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 21 Μαϊος 2017 06:59