Ξέμεινε από τερματοφύλακες η ΑΠΕ Λαγκαδά με τον Ορφέα Ξάνθης!

Ξέμεινε από τερματοφύλακες η ΑΠΕ Λαγκαδά με τον Ορφέα Ξάνθης!
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 21/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε έναν αγώνα ειδικών συνθηκών (με ελεύθερη είσοδο), τελευταίο για φέτος, η εδώ και καιρό οριστικά τρίτη ΑΠΕ Λαγκαδά ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της εντός με τον Ορφέα Ξάνθης.

Ο Αλέξανδρος Κατικαρίδης καλείται να… σκαρφιστεί κάτι διαφορετικό για τον «άσο», αφού κυριολεκτικά υπάρχει «λειψανδρία» στα δοκάρια!

Ο Ρίζος, που έχει σταματήσει εδώ και καιρό, δεν θα «κατέβει» τελικά στο ματς εκτάκτως (λόγω οφειλών), ο Καρυπίδης (βασικός στα τελευταία ματς) είναι πλέον στρατευμένος, ενώ οι Καραογλανίδης και Παπαξενίδης (από Κ17) είναι τραυματίες!

Μέσα στη δυστοκία επιλογών, δεν αποκλείεται να βάλει… γάντια ο Μακρίδης, παίκτης της Κ17, που παίζει «μέσα», αλλά οι συνθήκες ίσως επιβάλουν τη… μετατόπιση, σε ένα ρεσιτάλ αρνητικών συγκυριών στη θέση, ενώ υποψήφιοι για τα γκολπόστ είναι και οι έμπειροι… Κρυστάλλης και Κοντέων!

Το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή, ανάλογα τις… εμπνεύσεις του Κατικαρίδη.

Από τους «κυανόλευκους», που θα χρησιμοποιήσουν ξανά αρκετούς παίκτες της β΄ ομάδας, θα λείψει και ο τιμωρημένος Μπάρμπας.

Στην αποστολή για τον Λαγκαδά μετέχουν οι Κοντέων, Μουχάλης, Καραμπάς, Καραμανλής, Κρυστάλλης, Πολύζος, Λεμονής, Πολίτης, Παυλίδης, Σκαθαρούδης, Αθ. Αθανασιάδης και από την Κ17 οι Γιαννακόπουλος, Νιάνιος, Ταχόπουλος, Ζλατίντσης, Μάρκου, Θοδ. Αθανασιάδης, Μακρίδης, Δανάς, Κυριαζής, Δεδόπουλος και Παπιόγλου (θα «κοπούν» τέσσερις).