Ν. Ιορδανίδης: «Υγιής ο Απόλλων Λάρισας, με μέλλον στο χώρο»

Ν. Ιορδανίδης: «Υγιής ο Απόλλων Λάρισας, με μέλλον στο χώρο»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 21/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ένα από τα αναντικατάστατα στελέχη την πορεία ανόδου του Απόλλωνα Λάρισας προς τη Φούτμπολ Λιγκ στο 2ο όμιλο ήταν ο Νίκος Ιορδανίδης. Ο 30χρονος στόπερ, με θητεία ακόμα σε Πιερικό, Καβάλα, Γιαννιτσά, Νάουσα και Σκύδρα, δήλωσε στην «ΑRENA PRESS»:

«Η άνοδος οφειλόταν καθαρά στις δικές μας διαθέσεις. Για πολλούς μήνες εμείς ήμασταν στην κορυφή.

Μόνο τον κακό μας εαυτό θα φοβόμασταν, ευτυχώς δε χρειάστηκε ποτέ! Σημαντικό κομμάτι σε κάθε ομάδα είναι τα αποδυτήρια, ευτυχώς γίναμε γρήγορα οικογένεια.

Είχαμε μεγαλύτερη σταθερότητα, διάρκεια και αποτελεσματικότητα από κάθε άλλη ομάδα στον όμιλο, φαινόταν διαρκώς.

Είναι τεράστια επιτυχία για τον Απόλλωνα Λάρισας, που ήταν νεοφώτιστος, έλειπε χρόνια από την κατηγορία και είχε απέναντί του πολλές ομάδες με «βαριά» φανέλα, όπως Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη.

Στο γήπεδο δεν μετράνε τα ονόματα, αλλά η αξία και η θέληση. Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο από τον καθένα. Πάντα σκεφτόμασταν θετικά και βλέπαμε χωριστά κάθε αγώνα.

Αρκετά ματς ήταν… σταθμός, αλλά πιο σημαντικά θεωρώ τα διπλά με Καραϊσκάκη και Κίτρος και την ισοπαλία εκτός με τον Ολυμπιακό Βόλου, με παίκτη λιγότερο.

Ο κόσμος μας ήταν κοντά, μας στήριξε και τον ευχαριστούμε. Δε πιστεύω να επηρεάσει αν στη Β΄ Εθνική αφήσουμε τη Φιλιππούπολη για το Αλκαζάρ.

Είναι θέμα διοίκησης και προπονητή οι αλλαγές, προσωπικά θεωρώ ότι μεγάλο μέρος του φετινού «κορμού» μπορεί άνετα να ανταποκριθεί στη Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Απόλλων είναι υγιής ομάδα, με μέλλον στο χώρο. Όλοι έχουν μερίδιο στην επιτυχία, τεχνικό τιμ, διοίκηση και παίκτες.

Όσο για μένα, πιστεύω ότι βοήθησα όσο μπόρεσα, με ένα… λιθαράκι στο τεράστιο επίτευγμα».