Φωτόπουλος: Η επιτυχία ανήκει στους ποδοσφαιριστές

Φωτόπουλος: Η επιτυχία ανήκει στους ποδοσφαιριστές

Σε ευχαριστίες προχώρησε ο τεχνικός του ΠΑΟ Βάρδας με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος το απόγευμα της Κυριακής.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 23/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την ικανοποίησή του για τη θετική έκβαση που είχε η προσπάθεια του ΠΑΟ Βάρδας στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου εξέφρασε ο Ηλίας Φωτόπουλος. Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο έμπειρος τεχνικός προχώρησε σε ευχαριστίες προς όσους στήριξαν την προσπάθεια των πράσινων, αλλά και σε συγχαρητήρια προς τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η επιτυχία τους ανήκει.

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του Ηλία Φωτόπουλου έχει ως εξής: «Με την ευκαιρία του τέλους της ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017 θέλω να πω τα εξής: Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την πολύ πετυχημένη χρονιά και την κατάληψη της τιμητικής τρίτης θέσης στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ιδιαίτερα στη διοίκηση που ήταν συνεχώς δίπλα μας, στους ποδοσφαιριστές που έδωσαν όλες τις δυνάμεις τους και στον υπέροχο κόσμο μας για την υλική και ηθική βοήθεια και συμπαράσταση καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μου έκανε την τιμή και μου εμπιστεύτηκε την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, καθώς και την άψογη συνεργασία και βοήθεια που είχαμε όλη τη σεζόν. Ήταν πάντα στο πλευρό μας και στις νίκες και στις αποτυχίες και πάντα πολύ πρόθυμα και συνήθως αποτελεσματικά έλυνε όποια θέματα και προβλήματα παρουσιάζονταν. Τους πολύτιμους συνεργάτες μου, ΒΑΓΓΕΛΑΚΟ ΓΙΩΡΓΟ (συνεργάτη προπονητή), ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΧΡΗΣΤΟ (προπονητή τερματοφυλάκων, ΛΑΖΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΟ (φυσικοθεραπευτή), ΠΑΤΣΟΥΡΑ ΑΝΔΡΕΑ (φροντιστή). Τους υπέροχους φιλάθλους της ομάδας που ήταν πάντα εντός και εκτός έδρας ο δωδέκατος παίκτης μας και μας έδιναν δύναμη και κουράγιο σε κάθε ματς. Άφησα τελευταίους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας γιατί θέλω να πω κάποια σημαντικά (για μένα) λόγια για αυτούς. Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος, τυχερός και ευλογημένος που συνεργάστηκα μαζί τους. Είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες σε όλους τους τομείς. Και σε αγωνιστική αξία και σε πολύ καλό χαρακτήρα και σε πάρα πολύ καλή νοοτροπία και κουλτούρα για το πως βλέπουν το ποδόσφαιρο και πως θα πρέπει να ενεργούν. Η επιτυχία της ομάδας τούς ανήκει πραγματικά και είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ που είχα την τιμή να είμαι ο προπονητής μου, και τους εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο στη ζωή τους. Τους έβλεπα και τους βλέπω σαν παιδιά μου. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Στο επανιδείν...»