Το επίμαχο έγγραφο της Καρδίας, που… έφραξε το δρόμο της «παράστασης» στη Δόξα Δράμας και διευκόλυνε τον Απόλλωνα (pic)

Το επίμαχο έγγραφο της Καρδίας, που… έφραξε το δρόμο της «παράστασης» στη Δόξα Δράμας και διευκόλυνε τον Απόλλωνα (pic)
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 26/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οργισμένοι με την Καρδία είναι στη Δόξα Δράμας, θεωρώντας ότι με την στάση της και με το έγγραφο υπεράσπισης του Απόλλωνα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη μη τέλεσης του ματς στην Καλαμαριά, «έκοψαν» από την παράσταση στην Πειθαρχική της ΕΠΟ τους «Μαυραετούς».

Στη Δόξα δεν εκλαμβάνουν ως καταδικαστική τροπή (και οπωσδήποτε προπομπό δικαστικής «ήττας») το ότι δεν πήρε αναβολή η εκδίκαση της υπόθεσης, Απόλλωνα Καλαμαριάς-Καρδίας, όπως αποκάλυψε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» ότι ήταν επιθυμία της ομάδας ο εκπρόσωπός της, Βασίλης Αμανατίδης, με το σκεπτικό ότι οι Δραμινοί ήθελαν το θέμα να φτάσει στον αθλητικό εισαγγελέα, αρμόδιο για θέματα βίας και να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη κατά των «Ποντίων».

Ο Αμανατίδης θεωρεί ότι αν η Δόξα ήταν παρούσα, θα κέρδιζε την αναβολή, αλλά η επιθυμία παρέμβασης τονίζουν οτι δεν ήταν γραμμένη στο πινάκιο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και αφού δεν μπόρεσαν να παραστούν στην υπόθεση (καθότι δεν… υπήρχε ούτε διάδικος, η Καρδία, δεν μπορούσαν να είναι παραπάνω από… θεατές, μολονότι είχαν έννομο συμφέρον), οι «Μαυραετοί» θα επιμείνουν για ανάμειξη του εισαγγελέα Κώστα Σιμιτζόγλου (μετά την παραίτηση Μπαξεβάνη), επικαλούμενοι το άρθρο 29 περί βίας και εκεί ποντάρουν μέχρι τέλους.

Το «pamebala.gr» παρουσιάζει το έγγραφο της Καρδίας (δεν είχε εκπροσώπηση στην υπόθεση),το οποίο βοήθησε τον Απόλλωνα και… παρόπλισε τη Δόξα, «βγάζοντάς» την από τη μέση στη διαδικασία. Από πλευράς Απόλλωνα, μάρτυρας ήταν ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Γιακουμίδης, που τόνισε οτι έχει ανάλογο ρόλο και στην Καρδία. 

 

Βεβαίως, ο πρόεδρος του ΑΟ Καρδίας Κώστας Κατσαρός από την πρώτη στιγμή, στις 7 Μαϊου, τη μέρα που δεν έγινε το ματς, ξεκαθάρισε ότι δεν τον ένοιαζαν οι κυρώσεις για την ομάδα του και κυρίως δεν επιθυμούσε την τιμωρία του Απόλλωνα Καλαμαριάς (συνεπώς τονίζουν ότι δεν υπήρξε καμία αλλαγή στάσης).

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 26 Μαϊος 2017 16:47