«Χρυσωρυχείο» η Νάουσα, «ορέγονται» αρκετοί τους… μικρούς

«Χρυσωρυχείο» η Νάουσα, «ορέγονται» αρκετοί τους… μικρούς
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 27/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το νεανικό ρόστερ της Νάουσας, που έκανε αξιοπρόσεκτη σεζόν, μπαίνει ήδη στο… μάτι «λαγωνικών» από μεγαλύτερες κατηγορίες και είναι πιθανό κάποιοι παίκτες να κάνουν το καλοκαίρι το άλμα για ψηλότερα.

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται οι επιθετικοί Κώστας Κωτσόπουλος και Νίκος Παντζαρτζίδης (συζητιούνται πολύ τα ονόματά τους σε υψηλότερα κλιμάκια, οι αμυντικοί Τρύφων Κασμερίδης και Βασίλης Γιαννόπουλος και ο τερματοφύλακας, Δημήτρης Γρηγοριάδης, για τους οποίους ηχούν… σειρήνες και ήδη δείχνουν περιζήτητοι και «ελκυστικοί». 

Ο πρώτος φέτος πέτυχε 10 γκολ και τον Γενάρη απασχόλησε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό, ενώ ο δεύτερος πέτυχε δυο γκολ στο 2-2 με τον πρωταθλητή, Απόλλωνα Καλαμαριάς (αμφότεροι...γυάλισαν στη Δόξα Δράμας, στο μεταξύ τους προτελευταίο ματς). Σε όλους τους παραπάνω άφησε το... στίγμα του με τη δουλειά του ο Βαγγέλης Ντίσιος, ως προς την... κατεργασία τους, τη δουλειά, την αξιοποίηση και την ανάδειξη μέσω ευκαιριών. Οι Ναουσαίοι φυσικά δεν... καίγονται να βγάλουν κανέναν στο "σφυρί" και σε κάθε περίπτωση θα μετρήσει η επιθυμία του παίκτη.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου ρίχνει την αυλαία για φέτος τη Δευτέρα, στο φιλικό με την Κ17 της Βέροιας (αρχικά επρόκειτο να διεξαχθεί την Παρασκευή, αλλά λόγω κακοκαιρίας στην Ημαθία… μεταφέρθηκε), ενώ εκκρεμεί ο ορισμός ημερομηνίας για τη δεύτερη γενική συνέλευση, ώστε να ξεκαθαρίσει αν και ποια νέα μέλη θα μπουν ως «σύμμαχοι» του προέδρου, Απόστολου Μπέκα.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 27 Μαϊος 2017 04:33