Μπύρος: «Τέλος οι τρεις Βραζιλιάνοι, στη Δόξα έρχονται παίκτες για τάκλιν με… κεφάλι!»

Μπύρος: «Τέλος οι τρεις Βραζιλιάνοι, στη Δόξα έρχονται παίκτες για τάκλιν με… κεφάλι!»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 29/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το στίγμα του για τη Δόξα Δράμας της νέας χρονιάς έδωσε ο χρηματοδότης Γιάννης Μπύρος, βγάζοντας… ειδήσεις, για τη φιλοσοφία και το νέο ρόστερ.


Ο ισχυρός άνδρας των «Μαυραετών» δήλωσε στην «ARENA PRESS»:

«Ο μέσος όρος ηλικίας θα πέσει. Θα μείνουν μόνο 5-6 παίκτες από το φετινό ρόστερ, ουσιαστικά θα χτίσουμε… ολοκαίνουρια ομάδα, σε νέες βάσεις.

Μπορώ να πω ότι ήδη έφυγαν οι τρεις Βραζιλιάνοι, Ίγκορ, Ιότι και Ντος Σάντος και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν, είναι παρελθόν.

Θα έρθουν κάποιοι Δραμινοί και θα κάνουμε πρωταθλητισμό, ασχέτως κατηγορίας.

Θα πάρουμε παίκτες έμπειρους στον πρωταθλητισμό, αλλά με φιλοδοξίες, όχι κορεσμένους και… υπερήλικες. Ηλικίες από 22 ως 28 ετών.

Ήδη ο γενικός διευθυντής μας, Νίκος Ιωσηφίδης, που ασχολείται και με την αδειοδότηση, δέχεται πολλές προτάσεις.

Σκεφτείτε ότι παίκτες από την Α΄ Βουλγαρίας ακούν τα καλύτερα για την οργάνωση της Δόξας και θέλουν να έρθουν, ακόμα και αν παίξουμε Γ΄ Εθνική.

Προσωπικά, θέλω παίκτες να κάνουν τάκλιν με το… κεφάλι!

Όσο για την κατηγορία, αισιοδοξώ για Β΄ Εθνική, όχι τόσο μέσω δυο ομίλων, όσο αν «κοπούν» κάποιες ομάδες στην αδειοδότηση, ή γίνει πειθαρχική δίωξη από τον αθλητικό εισαγγελέα βίας στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και αφαιρεθούν βαθμοί, πάει τουλάχιστον μείον 6.

Ειδικά το τελευταίο, το πιστεύουμε πολύ και το κυνηγάμε».

Ο Γιάννης Μπύρος θα κληθεί άμεσα να συγκροτήσει νέο σχήμα Ερασιτέχνη (αν γίνουν οι εκλογές στις 14/6) και φυσικά… ΠΑΕ, αν με κάποιο τρόπο η Δόξα οδηγηθεί στη Φούτμπολ Λιγκ.