Έριξε αυλαία με αποχαιρετιστήριο τραπέζι ο Απόλλων Καλαμαριάς

Έριξε αυλαία με αποχαιρετιστήριο τραπέζι ο Απόλλων Καλαμαριάς
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 31/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τερματίστηκε την Τετάρτη μια επίπονη χρονιά, με αγωνία, αλλά αναγνώριση και στέψη πρωταθλητή στο φινάλε για τον Απόλλωνα, με μπάρμπεκιου στην Καλαμαριά και… ανακοίνωση με νόημα.


Αναλυτικά το δελτίο τύπου των «κοκκινόμαυρων» για το αποχαιρετιστήριο τραπέζι, που συνοδεύτηκε με ευχές για «καλό καλοκαίρι», αλλά και πρόγραμμα μεταβατικής περιόδου:

«Με την ολοκλήρωση του μήνα η ομάδα μας πραγματοποίησε τη τελευταία της προπόνηση σε χαλαρούς τόνους στο γήπεδο του Απόλλωνα στην Καλαμαριά κι ακολούθησε μπάρμπεκιου με την συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών και των προπονητών. Οι περισσότεροι έδωσαν ραντεβού για τον Ιούλιο, με την έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Το τελευταίο σκέλος βεβαίως της ανακοίνωσης μαρτυρά την πρόθεση ανανέωσης με την πλειοψηφία του φετινού «σκελετού», που έφερε το καλό θέαμα και τον τίτλο (άλλωστε δεν ήταν «μεγάλο» αριθμητικά το ρόστερ), με κάποιες «πινελιές» ποιοτικής αναβάθμισης, δεδομένου ότι παρότι ο ανταγωνισμός και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν, οι βλέψεις θα είναι πρωταγωνιστικές και στη Φούτμπολ Λιγκ.