Αποκαλυπτήρια για τον «Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΣ» την Παρασκευή

Αποκαλυπτήρια για τον «Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΣ» την Παρασκευή
από Πάμε Μπάλα
στις 01/06/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την πρώτη του συνέντευξη θα δώσει ο… άγνωστος πρόεδρος του νεοσύστατου ποδοσφαιρικού σωματείου Βόλος, την Παρασκευή 2 Ιουνίου, στις 12:00, στο ξενοδοχείο «Ξενία».

Συγκεκριμένα το όνομα του ισχυρού άνδρα των «κυανέρυθρων» (πιθανότατα με προπονητή τον Τάκη Γκώνια και «οργανωτή» τον Άκη Πέτρου, αντικαθιστώντας στον όμιλο την Πύδνα Κίτρους) δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα, ωστόσο θα γίνει γνωστό την Παρασκευή. Μεταξύ άλλων τονίζεται στην ανακοίνωση:

«Ο Βόλος Ν.Π.Σ. είναι πλέον γεγονός, με την ευχή όλων μας η προσπάθεια αυτή να αγκαλιαστεί από όλους τους φιλάθλους του Βόλου και της Μαγνησίας.

Η παρουσία της νέας ομάδας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας δεν έχει σκοπό να διχάσει τους Βολιώτες φιλάθλους, αλλά να τους ενώσει με έναν και μόνο στόχο.

Να ξαναφέρει τον Βόλο στο επίκεντρο του Ελληνικού- και όχι μόνο- ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος θα δώσει συνέντευξη Τύπου μέσα από την οποία θα αναλύσει το πλάνο των ανθρώπων που οραματίστηκαν και στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τη συνέντευξη Τύπου από την επίσημη ιστοσελίδα, η οποία από την Παρασκευή θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία με συνεχή ενημέρωση».