«Αντίο» Αποστόλου στον Εδεσσαϊκό

«Αντίο» Αποστόλου στον Εδεσσαϊκό
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 13/06/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρελθόν για τον Εδεσσαϊκό αποτελεί ο έμπειρος γηγενής τερματοφύλακας, Τόλης Αποστόλου, μετά την άνοδο και λόγω άλλων αυξημένων υποχρεώσεων και αναζητείται άλλος γκολκίπερ («παίζει» ο Παπουρτζής), ενώ ξεκαθαρίζει άμεσα το τοπίο για τον πάγκο.

Ο 34χρονος Αποστόλου, που μοιράστηκε τα ματς με τον ταλαντούχο Σάκη Βόλτση στην πορεία προς νταμπλ και άνοδο, αποχωρεί κατά το περσινό… μοτίβο μετά την αύξηση των απαιτήσεων, όταν είχε φύγει και από τον Αλμωπό Αριδαίας μετά από «προαγωγή» στη Γ΄ Εθνική (έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις).

Αυτό που δεν ξεκαθάρισε είναι αν ο άλλοτε πορτιέρο Γιαννιτσών, Ζακύνθου, Εορδαϊκού και Σκύδρας σταματήσει, γίνει προπονητής γκολκίπερ στους «πράσινους» ή συνεχίσει σε τοπική κλίμακα. Πλέον, η διοίκηση του Πέτρου Πασσαλή αναζητά άλλο τερματοφύλακα πρώτης γραμμής (ο Βόλτσης μάλλον μένει) και δυνατά παίζει ο υψηλόσωμος Άρης Παπουρτζής του Καμπανιακού (Γιαννιτσιώτης, παλιότερα και σε Χανιά, Νίκη Βόλου).

Παράλληλα, ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών φέρεται να απασχολεί ο νεαρός μεσοαμυντικός των «τριαινοφόρων», Κώστας Παπαγεωργίου και ίσως κάνει το άλμα, ενώ ήδη αρχίζουν οι επαφές για ανανεώσεις του «κορμού», αλλά και της καταβολής του πριμ ανόδου. Επίσης, κορυφώνονται οι επαφές για την τεχνική ηγεσία και δείχνουν θέμα ωρών οι ανακοινώσεις.