Πασσαλής: «Χωρίς πισωγυρίσματα ο Εδεσσαϊκός»

Πασσαλής: «Χωρίς πισωγυρίσματα ο Εδεσσαϊκός»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 16/06/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σύνθημα σταθεροποίησης έδωσε ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, Πέτρος Πασσαλής, που μίλησε στο ραδιόφωνο «ARENA FM 89.4» και ανέλυσε το σκεπτικό για τη νέα σεζόν, ενώ κορυφώνονται οι διαβουλεύσεις για πρόσληψη τεχνικού.

Ο ισχυρός άνδρας των «τριαινοφόρων» τόνισε: «Έχουμε ευθύνη για την επόμενη χρονιά, αυξημένων απαιτήσεων, πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνος του, από πέρυσι έχουμε αξιόλογη διοίκηση, με σημαντική βοήθεια. Όλοι μαζί πετύχαμε. Ευχαριστώ που στηρίζουν το πλάνο, που μαζί φτιάχνουμε και θέλουμε να υλοποιήσουμε για την ομάδα. Στόχος μας είναι η σταθεροποίηση στη Γ΄ Εθνική, χωρίς πισωγυρίσματα. Θα ακολουθήσουμε παρόμοιο πλάνο με πέρυσι, κυρίως με γηγενείς, ταλαντούχους και φιλόδοξους παίκτες, αλλά συμπληρωματικά και με κάποιες πιο έμπειρες προσθήκες. Ψάχνουμε προπονητή και σύντομα θα επιλέξουμε, κάποιον φιλόδοξο, με γνώση της κατηγορίας».

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Άμεσα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον πάγκο, με βασικούς υποψήφιους τους Βαγγέλη Αλεξόπουλο, Γιώργο Λαδιά και Γιάννη Πολλαετίδη (χωρίς να αποκλείεται άλλη έκπληξη), ενώ θα ανακοινωθούν και οι πρώτες ανανεώσεις στους «πράσινους» (από πέρυσι έφυγε μόνο ο Αποστόλου). Τέλος, στο γήπεδο «Φόρης Γεντζής» θα ξεκινήσουν από αύριο βελτιωτικές εργασίες, για διορθωτικές παρεμβάσεις στα αποδυτήρια (με υπόσχεση του Δήμου), αλλά και προσπάθεια αποκατάστασης των προβλημάτων στον χλοοτάπητα (κεντρικό πότισμα, λίπανση κ.α.), ενώ θα ξεκαθαρίσει και το βοηθητικό («παίζουν» Φλαμουριά και Κλεισοχώρι).