Τα βρήκε με Διγκόζη η Δόξα Δράμας

Τα βρήκε με Διγκόζη η Δόξα Δράμας
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 26/06/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε προφορική συμφωνία με τον Άγγελο Διγκόζη ήρθε ο μεγαλοχορηγός της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος και του αναθέτει τα «κλειδιά» του πάγκου άσχετα με την κατηγορία συμμετοχής!

Ο ισχυρός άνδρας των «Μαυραετών» εκτιμά τον πρώην τεχνικό της Καβάλας (που εξαρχής έπαιζε δυνατά για τον πάγκο), για την εικόνα που έδειξε η πρώην ομάδα του στη Δράμα και γενικά στο δεύτερο γύρο, για το γενικό προφίλ του και γνώση των δυο κατηγοριών (Β΄ και Γ΄ Εθνική), αλλά και την απόλυτα σύμφωνη γνώμη του γενικού διευθυντή, Νίκου Ιωσηφίδη, που τον γνωρίζει άριστα από τον Πανθρακικό.

Ο Διγκόζης προτιμήθηκε ανάμεσα σε μια μεγάλη… πασαρέλα υποψήφιων κόουτς και αναμένεται να καθίσει στον πάγκο της Δόξας, είτε σε… προαγωγή στη Φούτμπολ Λιγκ, είτε και αν η ομάδα μείνει στη Γ΄.

Ο Άγγελος Διγκόζης στο παρελθόν πλην των «Αργοναυτών» δούλεψε σε Κέρκυρα, Τρίκαλα, Τύρναβο, Αιγινιακό, Παναχαϊκή και Τηλυκράτη Λευκάδας και πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας που ξεκίνησε θα έχει ανακοινωθεί επίσημα, ώστε να παρθούν οι αποφάσεις και για το νέο ρόστερ.